Помощь
Добавить в избранное
Музыка Dj Mixes Альбомы Видеоклипы Топ Радио Радиостанции Видео приколы Flash-игры
Музыка пользователей Моя музыка Личный кабинет Моя страница Поиск Пользователи Форум Форум

Сообщения за день
Вернуться   Bisound.com - Музыкальный портал > Концерты, вечеринки, фестивали и другие события

Ответ

Опции темы
Старый 10.11.2025, 20:10
SerhiiKovalski SerhiiKovalski вне форума
Новичок

По умолчанию Хто ще замінює дешеві аксесуари на нормальні речі з латуні та шкіри?

Я завжди користувався дешевими ременями з масмаркету, але вони швидко втрачають форму і рвуться. Нещодавно вирішив спробувати щось серйозніше — ремінь і браслет з латуні та шкіри. Виявилось, що навіть простий аксесуар може виглядати мужньо та стильно. Тепер повернутися до старих магазинних речей уже не можу.
Старый 10.11.2025, 20:10
Yuriy_Hrynevsky Yuriy_Hrynevsky вне форума
Новичок

Та я тебе розумію, сам колись теж перейшов на нормальні речі. Коли вперше одягнув шкіряний ремінь із пряжкою з нейзильберу, відчуття зовсім інші — і носиться довше, і виглядає класно. До того ж такі речі мають характер, їх не купиш на кожному розі.
Старый 10.11.2025, 20:11
Viktor_Koroviak Viktor_Koroviak вне форума
Новичок

Точно, і це не лише про ремені. Я недавно відкрив для себе магазин handmade Klamra, у них і браслети, і гаманці, і навіть нашийники для собак, все з натуральної шкіри і металу. https://klamra.com.ua/ Там кожен виріб авторський, зроблений в Україні, і виглядає реально преміально. Власне, такі аксесуари можна носити роками і не боятися, що втратять форму. А ще класно, що частина прибутку йде на підтримку українського війська — як бонус до стилю.
Старый 10.11.2025, 20:12
SerhiiKovalski SerhiiKovalski вне форума
Новичок

Ну ось, а я думав, що не знайду щось дійсно круте в Україні. Тепер точно спробую браслет чи ремінь звідти — хочеться щось, що відчувається особливим.
Старый 10.11.2025, 20:12
Yuriy_Hrynevsky Yuriy_Hrynevsky вне форума
Новичок

Радий, що підсказали! Думаю, для подарунку чи для себе — це реально інший рівень. Плюс такі речі класно виглядають на фото, і ніхто не скаже «ось ще одна масова штука».
Ответ