Помощь
Добавить в избранное
Музыка Dj Mixes Альбомы Видеоклипы Топ Радио Радиостанции Видео приколы Flash-игры
Музыка пользователей Моя музыка Личный кабинет Моя страница Поиск Пользователи Форум Форум

Сообщения за день
Вернуться   Bisound.com - Музыкальный портал > Обсуждения

Ответ

Опции темы
Старый 08.05.2026, 19:52
Harik88 Harik88 вне форума
Активный пользователь

По умолчанию Скільки коштує реєстрація ТМ під свій бренд?

Планую виводити свій локальний бренд одягу на маркетплейси, тому питання захисту назви стало руба. Почав гуглити ціни і трохи в шоці від розкиду прайсів. Хтось обіцяє зробити все за п'ять тисяч, інші виставляють рахунки на двадцять. Скільки реально зараз обходиться весь цей процес від А до Я, щоб без сюрпризів?
Старый 08.05.2026, 19:52
Ferisov88 Ferisov88 вне форума
Активный пользователь

Ті пропозиції за п'ять тисяч зазвичай покривають лише підготовку папірців, а державні збори ти платиш окремо. Адекватний супровід під ключ зараз коштує приблизно від дванадцяти до вісімнадцяти тисяч гривень за один клас товарів. Я зекономив на старті три тисячі, відмовився від попереднього пошуку схожих назв, і через рік отримав офіційну відмову. Краще одразу платити за повний комплекс.
Старый 08.05.2026, 19:54
Harik88 Harik88 вне форума
Активный пользователь

Тоді реальний бюджет треба закладати десь в районі п'ятнадцяти тисяч, щоб спати спокійно і не бігати потім з виправленнями.
А як взагалі рахуються ці класи товарів, бо у мене окрім пошиття одягу ще планується продаж аксесуарів та дрібного декору для дому. За кожен додатковий напрямок доведеться доплачувати окреме мито державі чи це все можна впихнути у базову суму? Ще дуже хвилює питання строків, бо знайомі лякали очікуванням понад півтора року. Чи можуть дорогі компанії якось прискорити цей процес?
Старый 08.05.2026, 19:54
Ferisov88 Ferisov88 вне форума
Активный пользователь

Кожен додатковий клас МКТП дійсно оплачується окремо, тому одяг та декор потягнуть додаткові витрати по митах. Юристи не можуть магічним чином прискорити державну експертизу, стандартна процедура зараз займає близько п'ятнадцяти місяців для всіх.
Проте професійний супровід гарантує, що заявку не завернуть через дрібні помилки. Оптимально обирати тих, хто фіксує вартість під ключ і робить глибокий пошук. Коли мені знадобилась реєстрація тм я звернувся до Red Lawyers бо вони чітко розписують усі витрати на березі.
Раджу попросити їх прорахувати точну кількість класів під вашу нішу. Краще заплатити двадцять тисяч за грамотну подачу один раз, ніж потім витрачати значно більше на відповіді експертизі та спроби врятувати бренд.
Ответ