Помощь
Добавить в избранное
Музыка Dj Mixes Альбомы Видеоклипы Топ Радио Радиостанции Видео приколы Flash-игры
Музыка пользователей Моя музыка Личный кабинет Моя страница Поиск Пользователи Форум Форум

Сообщения за день
Вернуться   Bisound.com - Музыкальный портал > Релизы > Музыкальные альбомы

Ответ

Опции темы
Старый 01.07.2026, 10:02
Sogars Sogars вне форума
Собеседник

По умолчанию Чим відрізняються звичайні гільзи від тих що йдуть з подовженим фільтром насправді?

Хтось пояснить, чи є реальна різниця між звичайними гільзами та тими, що йдуть з подовженим фільтром? Бачу зараз у продажу багато варіантів, де фільтр довший ніж стандартні 15 міліметрів. Це маркетинг для підняття ціни чи реально відчувається різниця в курінні? В чому суть подовженого фільтра, окрім того, що тютюну в гільзу влазить менше через меншу камеру згоряння?
Старый 01.07.2026, 10:02
Alfredos Alfredos вне форума
Собеседник

Подовжений фільтр реально працює на очищення диму. Більша довжина фільтрувального елемента означає краще затримання смол та нікотину, тому дим на виході виходить м'якшим. Мені особисто з ними курити приємніше, менше дере горло. Щодо економії тютюну, то так, його туди заходить трохи менше, але це скоріше плюс для тих, хто хоче трохи зменшити міцність міцного тютюну. Спробуй взяти пачку на пробу, одразу зрозумієш різницю.
Старый 01.07.2026, 10:03
Dubrov Dubrov вне форума
Собеседник

Тут все залежить від того, який тютюн використовуєш. Якщо береш міцний, то подовжений фільтр допомагає зробити процес комфортнішим, бо він суттєво знижує концентрацію шкідливих речовин та температуру диму. Зі звичайною гільзою дим гарячіший і агресивніший. Ще важливий момент, це якість самої ацетатної частини. В дешевих гільзах вона часто занадто щільна, тому тяга буває важкою. Якщо купуєш якісні варіанти, то тяга залишається хорошою, а смак тютюну не так сильно викривляється фільтром.
Старый 01.07.2026, 10:05
Kulbara Kulbara вне форума
Собеседник

Цитата:
Сообщение от Sogars Посмотреть сообщение
Хтось пояснить, чи є реальна різниця між звичайними гільзами та тими, що йдуть з подовженим фільтром? Бачу зараз у продажу багато варіантів, де фільтр довший ніж стандартні 15 міліметрів. Це маркетинг для підняття ціни чи реально відчувається різниця в курінні? В чому суть подовженого фільтра, окрім того, що тютюну в гільзу влазить менше через меншу камеру згоряння?

Головна фішка довгого фільтра в тому, що він банально довше охолоджує дим. Це рятує, коли тютюн трохи засухий або занадто міцний. Раджу не брати найдешевші варіанти, бо там фільтр може бути просто з картону з мінімумом очисних властивостей. Найкраще, коли всередині якісний ацетат. Я зазвичай стараюся купити сигаретні гільзи в інтернет магазині Best Tobacco, бо там стабільна якість паперу і самого фільтра. Мій досвід каже, що краще мати трохи менше тютюну, але отримати більш чистий смак, ніж набивати повну гільзу і кашляти від гарячого диму.
Якщо вибираєш, звертай увагу на щільність набивки, бо довгий фільтр трохи інакше розподіляє тягу. При виборі орієнтуйся саме на свої відчуття, бо комусь подобається відчувати міцність, а хтось шукає максимальної м'якості. Довгий фільтр в цьому плані дає більше контролю над процесом, дозволяючи отримати більш збалансований результат, навіть якщо сам тютюн не найвищого гатунку.
Не бійся пробувати різні бренди, бо склад фільтра в них відрізняється, і це сильно впливає на підсумкові враження від куріння. Це мій основний підхід до вибору.
Ответ