Помощь
Добавить в избранное
Музыка Dj Mixes Альбомы Видеоклипы Топ Радио Радиостанции Видео приколы Flash-игры
Музыка пользователей Моя музыка Личный кабинет Моя страница Поиск Пользователи Форум Форум

Сообщения за день
Вернуться   Bisound.com - Музыкальный портал > Обсуждения

Ответ

Опции темы
Старый Вчера, 12:04
Harik88 Harik88 вне форума
Активный пользователь

По умолчанию Хто перейшов на сумісні картриджі - які враження?

Оригінальні розхідники зараз коштують неадекватно дорого. Думаю перевести свій домашній лазерник на аналоги. Хто вже давно користується замінниками? Цікавить реальний досвід. Чи сильно падає якість друку звичайних текстових документів та графіків? Боюся вбити принтер дешевим тонером або отримати постійні смуги на папері.
Ferisov88 Ferisov88 вне форума
Активный пользователь

Користуюся неоригінальними розхідниками вже третій рік поспіль. Для звичайних договорів та рефератів різниці взагалі немає. Текст виходить такий самий чіткий і насичений. Головне правило тут просте (не брати найдешевший ноунейм підвал). Якось купив такий варіант за копійки, то принтер просто відмовився його бачити. Нормальні фабричні аналоги працюють стабільно і реально економлять бюджет.
Harik88 Harik88 вне форума
Активный пользователь

От якраз проблема вибору мене найбільше зупиняє. В інтернеті зараз купа різних брендів з незрозумілими назвами. Я чув, що після оновлення прошивки деякі пристрої взагалі блокують сторонні чіпи і видають помилку. Не хочеться купити замінник і потім танцювати з бубном біля техніки. Як ти перевіряєш сумісність перед покупкою? Можеш порадити конкретний майданчик, де продають нормальні перевірені аналоги з гарантією? Щоб у разі браку або проблем з чіпом можна було без скандалів зробити обмін або повернення коштів. Бо купувати навмання зовсім не варіант.
Старый Вчера, 12:05
Ferisov88 Ferisov88 вне форума
Активный пользователь

Прошивки дійсно краще не оновлювати. Я відключив автоматичне оновлення принтера відразу після покупки. Щоб уникнути проблем із розпізнаванням чіпів, раджу купувати сумісні картриджі у спеціалізованих продавців, які дають власну гарантію.
Я роблю замовлення через магазин КАНЦ КЛАС бо там завжди перевірені бренди.
Можеш підібрати модель під свій пристрій тут https://kartridg.com.ua/vytratni-mat.../kartrydzhi-ua де відразу вказано перелік підтримуваної техніки. Обов'язково читай опис до моделі, виробники зазвичай вказують нюанси щодо версій прошивок.
Якщо раптом трапиться брак або принтер не побачить чіп, вони без проблем зроблять обмін. Перехід на аналоги виправдовує себе на сто відсотків.

Ответ