Помощь
Добавить в избранное
Музыка Dj Mixes Альбомы Видеоклипы Топ Радио Радиостанции Видео приколы Flash-игры
Музыка пользователей Моя музыка Личный кабинет Моя страница Поиск Пользователи Форум Форум

Сообщения за день
Вернуться   Bisound.com - Музыкальный портал > Релизы > Музыкальные альбомы

Ответ

Опции темы
Старый Вчера, 15:29
Kulbara Kulbara вне форума
Собеседник

По умолчанию Хтось купував четверту генерацію в забарвленні скорпіон, як регулюються наколінники?

Взяв собі четверту генерацію в кольорі скорпіон, але ніяк не можу розібратись з наколінниками. Вони сідають трохи нижче суглоба, при присіданні сповзають. Там є якісь приховані стропи чи липучки всередині кишень для регулювання висоти. Хто стикався з такою проблемою, підкажіть механізм налаштування.
Старый Вчера, 15:30
Alfredos Alfredos вне форума
Собеседник

Зверни увагу на передні кишені. У більшості нормальних штанів четвертої генерації там сховані шок-корди з фіксаторами. Ти просто підтягуєш гумку до потрібного рівня і фіксуєш. Головне не перетягнути, бо при ходьбі буде натирати під коліном. Якщо пошито якісно, то ця система працює ідеально, а якщо виробник зекономив, то гумок взагалі може не бути.
Старый Вчера, 15:31
Dubrov Dubrov вне форума
Собеседник

Регулювання по висоті це лише половина справи. Тобі ще треба зафіксувати наколінник по ширині за допомогою задніх велкро, щоб він не бовтався вліво чи вправо. Забарвлення скорпіон зараз дуже популярне, але тканина має бути міцною, бажано нейлон з бавовною ріпстоп. Якщо правильно налаштувати всі стропи, то навіть при активних перебіжках захист сидить мертво на суглобі. Спробуй поекспериментувати з натягом вдома перед виходом.
Старый Вчера, 15:32
Sogars Sogars вне форума
Собеседник

Цитата:
Сообщение от Kulbara Посмотреть сообщение
Взяв собі четверту генерацію в кольорі скорпіон, але ніяк не можу розібратись з наколінниками. Вони сідають трохи нижче суглоба, при присіданні сповзають. Там є якісь приховані стропи чи липучки всередині кишень для регулювання висоти. Хто стикався з такою проблемою, підкажіть механізм налаштування.

Завжди налаштовуй висоту тільки коли одягнеш взуття. Я довго мучився з цією проблемою, поки не зрозумів систему. Спочатку послаблюєш задні липучки повністю. Потім лізеш у передні кишені, там є спеціальна гумка. Тягнеш її, поки пластик не стане рівно по центру чашечки. Мій вибір припав на військові штани M-HONOR gen4 бо цей відомий український виробник зробив вузол дуже надійно. Шнур не перетирається з часом. Сама модель купувалась через інтернет-магазин M-GEAR, доставили швидко.
Після виставлення висоти присідаєш пару разів, щоб перевірити натяг. Тільки після цього затягуєш задні велкро для фіксації по горизонталі. Матеріал nyco ripstop досить жорсткий спочатку, тому після першого прання вони сядуть трохи інакше. Раджу брати на розмір більші, якщо плануєш носити термобілизну взимку. Ця система регулювання проста, головне не забувати фіксувати карабінчик всередині кишені.
Ответ