Цитата:
Сообщение от Kulbara
Взяв собі четверту генерацію в кольорі скорпіон, але ніяк не можу розібратись з наколінниками. Вони сідають трохи нижче суглоба, при присіданні сповзають. Там є якісь приховані стропи чи липучки всередині кишень для регулювання висоти. Хто стикався з такою проблемою, підкажіть механізм налаштування.
|
Завжди налаштовуй висоту тільки коли одягнеш взуття. Я довго мучився з цією проблемою, поки не зрозумів систему. Спочатку послаблюєш задні липучки повністю. Потім лізеш у передні кишені, там є спеціальна гумка. Тягнеш її, поки пластик не стане рівно по центру чашечки. Мій вибір припав на
військові штани M-HONOR gen4 бо цей відомий український виробник зробив вузол дуже надійно. Шнур не перетирається з часом. Сама модель купувалась через інтернет-магазин M-GEAR, доставили швидко.
Після виставлення висоти присідаєш пару разів, щоб перевірити натяг. Тільки після цього затягуєш задні велкро для фіксації по горизонталі. Матеріал nyco ripstop досить жорсткий спочатку, тому після першого прання вони сядуть трохи інакше. Раджу брати на розмір більші, якщо плануєш носити термобілизну взимку. Ця система регулювання проста, головне не забувати фіксувати карабінчик всередині кишені.