Цитата:
Сообщение от kravecaleksandr
Я облаштовую терасу біля будинку і хочу додати туди щось зелене і декоративне, що виглядало б стильно і сучасно. Мені подобаються рослини з незвичайним листям або сріблястим відтінком, що добре поєднуються з мінімалістичним дизайном. Чи є якісь варіанти декоративних кущів, що підходять для вирощування в контейнерах на терасі?
|
Знаєте, я сам довго шукав щось таке для своєї тераси, і перепробував різні варіанти, перш ніж знайшов те що треба. Для мінімалістичного дизайну найкраще підходять рослини з незвичайним сріблястим або блакитним листям, що одразу задають тон всій композиції. Евкаліпт Silver Dollar це саме той варіант, адже його сріблясто блакитне округле листя виглядає дуже стильно в контейнерах на AYRIS. До речі,
садові квітучі кущі чудово поєднуються з такими срібнолистими рослинами, і разом створюють завершену декоративну композицію, що справляє враження на гостей. Рослина виростає до двох метрів у контейнері, і приємний аромат ефірних олій від листя робить перебування на терасі особливо комфортним.