Помощь
Добавить в избранное
Музыка Dj Mixes Альбомы Видеоклипы Топ Радио Радиостанции Видео приколы Flash-игры
Музыка пользователей Моя музыка Личный кабинет Моя страница Поиск Пользователи Форум Форум

Сообщения за день
Вернуться   Bisound.com - Музыкальный портал > Реклама

Ответ

Опции темы
Старый Вчера, 16:42
Arri Arri вне форума
Активный пользователь

По умолчанию Податкова заблокувала рахунки через давній штраф, про який я не знав

Народ, підкажіть! Зранку прокинувся, а у мене всі банківські картки заблоковані виконавицею службою. Виявилося, що податкова пів року тому виписала мені штраф за якусь прострочену звітність (лист приходив на стару адресу, де я давно не живу), і передала справу на примусове стягнення. Як терміново зняти арешт з рахунків, бо жити немає за що?
Старый Вчера, 16:46
Beckenye Beckenye вне форума
Активный пользователь

Щоб терміново зняти арешт з банківських карток, спочатку треба вирішити питання з виконавчою службою або зупинити виконання постанови через суд. Оскільки ви не отримували рішення податкової через зміну адреси чи помилки пошти, ви маєте право поновити строки на оскарження цього штрафу. Одночасно подається заява про зняття арешту з картки для поточних потреб (за законом зараз можна розблокувати певну суму на місяць). Щоб зробити все максимально швидко і не чекати місяцями, зверніться до https://splawoffices.com.ua/uk/yslyg...alogovyye-dela . Вони допоможуть і картки розблокувати, і самий штраф оскаржити.
Ответ