Помощь
Добавить в избранное
Музыка Dj Mixes Альбомы Видеоклипы Топ Радио Радиостанции Видео приколы Flash-игры
Музыка пользователей Моя музыка Личный кабинет Моя страница Поиск Пользователи Форум Форум

Сообщения за день
Вернуться   Bisound.com - Музыкальный портал > Обсуждения

Ответ

Опции темы
Старый Вчера, 15:26
Harik88 Harik88 вне форума
Активный пользователь

По умолчанию Як ви ставитесь до купівлі лайків на пости в інстаграм?

Сперечаємося з колегою щодо купівлі лайків на дописи в Інстаграм. Він каже, що це марна трата грошей, а я вважаю, що нульові публікації відлякують нових людей. Як ви загалом ставитесь до такої практики на власних сторінках? Чи є від цього реальна користь для першого враження, чи алгоритми відразу зрізають покази через штучну активність?
Ferisov88 Ferisov88 вне форума
Активный пользователь

Ставлюся до цього спокійно, але виключно як до косметичного інструменту. Чекати від куплених лайків якихось продажів чи органічних охоплень немає сенсу, бо ці профілі не читають контент і не переходять у профіль. Проте на старті це допомагає прибрати ефект мертвої сторінки, коли публікація з нулем реакцій здається підозрілою. Головне не крутити різко тисячі на порожній пост, бо Інста такі стрибки одразу помічає і чистить під час фільтрацій.
Harik88 Harik88 вне форума
Активный пользователь

Згоден щодо візуалу, мені якраз і треба зробити стрічку охайнішою, щоб випадкові відвідувачі не проходили повз. На великі продажі від сердечок я й не розраховував.
А яке адекватне співвідношення реакцій до переглядів ти виставляєш, щоб усе виглядало максимально природно? І як зараз сервіси вирішують проблему зі списаннями після чисток соцмережі? Чи працює там автоматичне відновлення, чи треба щоразу стукати в підтримку? Ще цікавить безпека, бо передавати паролі від акаунта я категорично не збираюся.
Ferisov88 Ferisov88 вне форума
Активный пользователь

Дані від свого профілю нікому не передавай, бо надійні майданчики працюють виключно за посиланням на відкритий допис. Щодо балансу, тримай приблизно вісім або десять відсотків лайків від кількості переглядів публікації.
При списаннях завжди шукай тарифи з обов'язковим авторефілом на тридцять днів, тоді система вирівнює цифри автоматично. Для тесту я запускав нарахування тут вибираючи мінімальну швидкість. Не заливай сотні реакцій одразу, краще розподіляти їх порціями по двадцять штук на добу.
Обов'язково публікуй новий контент, бо штучні позначки створюють лише картинку, а охоплення тримаються на живих людях.

Ответ