Помощь
Добавить в избранное
Музыка Dj Mixes Альбомы Видеоклипы Топ Радио Радиостанции Видео приколы Flash-игры
Музыка пользователей Моя музыка Личный кабинет Моя страница Поиск Пользователи Форум Форум

Сообщения за день
Вернуться   Bisound.com - Музыкальный портал > Релизы > Правила

Ответ

Опции темы
Старый Сегодня, 19:36
wakifiss wakifiss вне форума
Постоянный пользователь

По умолчанию Güvenilir Bir Masöz Arıyorum

İstanbul'da bir masaj uzmanı bulmanın bu kadar çaba gerektireceğini hiç düşünmemiştim ama işte buradayım ve deneyimimi paylaşıyorum çünkü diğerlerinin de aynı şeyi denediğini biliyorum. İşim beni uzun saatler boyunca oturmaya zorluyor ve boğazım ve omuzlarım rahatlama istiyor, bu yüzden sonunda bunun için olumlu bir şey yapmaya karar verdim. Mesele şu ki, çevrimiçi arama size milyonlarca avantaj sunuyor ve bunların çoğu hiçbir işe yaramıyor. Kolay bir şeye ihtiyacım vardı, sonuçta Evde masaj, çünkü uzun bir süre sonra şehrin bir ucundan diğer ucuna araba sürmek istediğim son şey. Ancak, gerçekten bulunduğunuz bölgeye gelen birini bulmak beklenenden daha zor çıktı.

İşte o zaman yakındaki bir partide birisi bimasoz.com'dan bahsetti ve bir göz atmaya değer olduğuna karar verdim. Meğer bu web sitesi hiç de bir masaj salonu değilmiş, bağımsız terapistlerin kendi sonuçlarını ziyaretçilerin incelemesi için yayınladığı bir platformmuş. Ana sayfada yeni sayfalar gösteriliyor ve aklınızda belirli bir şey varsa anahtar kelime veya liste numarasına göre arama yapabiliyorsunuz. Her hesap, kişinin çalışma modeli, İstanbul'un hangi bölgesine hizmet verdiği ve onlarla doğrudan nasıl iletişime geçileceği hakkında bilgi veriyor. Görünüşte, kendisi herhangi bir masaj hizmeti sunmadan müşteriler ve uygulayıcılar arasında bir bağlantı görevi görüyor, ki bunu oldukça dürüst buldum.

Zor olan kısım ise, profillerinde İstanbul yazsalar bile her terapistin aynı bölgeyi kapsamaması. Bunu, şehrin tam tersi bölgesine odaklanan birine mesaj attıktan sonra acı bir şekilde öğrendim. Bugün, başka bir şey okumadan önce hizmet bölgesini kontrol ediyorum. Bazı terapistler belirli semtlerden bahsederken, diğerleri bunu belirsiz bırakıyor; bu nedenle emin değilseniz doğrudan sormanız en iyisidir. Sadece bu aşama bile beni birçok çıkmazdan ve kaybedilen konuşmadan kurtardı. Fark ettiğim bir diğer şey ise, yanıt sürelerinin kiminle iletişime geçtiğinize bağlı olarak büyük ölçüde değişmesi ve bunun da işlerini nasıl yürüttükleri hakkında bir şeyler söylemesidir. Kısa

sürede yanıt veren kişiler...Fiyatlandırma ve erişilebilirlik konusunda net yanıtlar veren bir iki kişi, zaman isteyen veya hiç yanıt vermeyenlere göre çok daha nitelikli hissettirdi. Sonunda her şey konusunda hemen şeffaf olan birini seçtim ve bu da tüm deneyimi daha sorunsuz hale getirdi. Rezervasyon yapmadan önce soru sorabilmek, tahmin etmek yerine doğru bir seçim yaptığım konusunda bana özgüven verdi.

Verebileceğim tek küçük tavsiye, her zaman yavaşlamak ve gözünüze çarpan ilk profili hemen kabul etmemektir. Açıklamanın tamamını okuyun, kapsama alanını doğrulayın ve herhangi bir şeye karar vermeden önce fiyatlar hakkında bilgi alın. O şehirde seçenek sıkıntısı yok ama kafa karışıklığı da az, bu yüzden biraz sabır gerçekten yardımcı oluyor. Hala öğrenmeye devam ediyorum ve diğerlerinin bu aramayı nasıl ele aldığını okumaktan memnuniyet duyarım.
Ответ