Помощь
Добавить в избранное
Музыка Dj Mixes Альбомы Видеоклипы Топ Радио Радиостанции Видео приколы Flash-игры
Музыка пользователей Моя музыка Личный кабинет Моя страница Поиск Пользователи Форум Форум

   Сообщения за день
Вернуться   Bisound.com - Музыкальный портал > Я ИЩУ

Ответ
 
Опции темы
  #1  
Старый 22.11.2021, 09:00
Jinluijt Jinluijt вне форума
Новичок
 
Регистрация: 22.11.2021
Сообщений: 4
По умолчанию converse chuck 70

Get rid of 70 Utility, som ursprungligen släpptes som ett Discuss x Kim Jones-samarbete, ses nu i "Steel/Egret" för sin andra GR-colorway utefter en "String/Egret"-version som släpptes förra månaden. "Designmetoden för skon var väldigt enklaste - att ta en hel mycket klassisk sko och sedan nästan omsluta den converse chuck taylor all star my spouse and i något för att skydda den, " sa Believe Jones. Ovandelen är klädd i stålblå canvas scientif tillägg av en genomskinlig bur som löper längs med sidorna över ögonstagen och All Star ankelplåster.

Todd Snyder och Discuss har gått samman för en omfattande kollektion utav skor och kläder inspirerade av arvet från Tige Purcell - namnebror until finally en av converse chuck 70 framf?rallt kända skor. Kollektionens två skor och omfattande klädsel är inspirerade av "vintage sartorial koder för racketsport" och åtföljs av en hel "You Don't Know Jack"-kampanj och lyfter fram ett brett utbud av idrottare ?& kulturpersonligheter från DJ Clark Kent till WNBA-stjärnan Natasha Cloud och den olympiska fäktaren Miles Chamley-Watson.

En hel av Storbritanniens ledande sneakerbutiker Offspring är tillbaka igen ubesv?ret med ännu ett Converse-samarbete, den här gången tar han chansen att "vända" sina samarbetande Chuck 70-par från 2019. Som sådan presenterar "The Flip"-paketet en hel Chuck 70 Low ?& Chuck 70 Hög my spouse and i krämmocka respektive svart mocka - converse classic chucks vänder på va som hittades i 2019 års samarbete. Men r?tt s? mer har gjorts än att bara byta färgställningar. Paren släpps för att hedra sitt förtjusta Kids Community och har stämpeln "Offspring Community HQ" tryckt runt omkretsen av båda skornas mjölkaktiga halvgenomskinliga mellansulor.

converse jack purcell har kommit my spouse and i form av nya färgställningar och är djärvt stylade scientif lapptäckta ovandelar och växtinspirerade färger. Dessa GR-variationer uppträder kort efter att siluetten avslöjades i samarbetsform scientif den lyxiga modedesignern Believe Jones. Basskikten på de avslappnade sneakers växlar stuff mellan dess laterala ?& mediala paneler och är framtagna med japanskt tillverkad nylonvävd som kallas "Onibegie".
Ответить с цитированием
Ответ



Ваши права в разделе
Вы не можете создавать темы
Вы не можете отвечать на сообщения
Вы не можете прикреплять файлы
Вы не можете редактировать сообщения

BB коды Вкл.
Смайлы Вкл.
[IMG] код Вкл.
HTML код Выкл.
Быстрый переход


Музыка Dj mixes Альбомы Видеоклипы Каталог файлов Радио Видео приколы Flash-игры
Все права защищены © 2007-2024 Bisound.com Rambler's Top100