Помощь
Добавить в избранное
Музыка Dj Mixes Альбомы Видеоклипы Топ Радио Радиостанции Видео приколы Flash-игры
Музыка пользователей Моя музыка Личный кабинет Моя страница Поиск Пользователи Форум Форум

Сообщения за день
Вернуться   Bisound.com - Музыкальный портал > Что нового ?

Ответ

Опции темы
Старый 15.05.2025, 12:13
Harik88 Harik88 вне форума
Активный пользователь

По умолчанию Доставка з Франції

У кого є досвід доставки посилок з Франції в Україну? Хочу знайти найкращі умови.
Старый 15.05.2025, 12:16
luskam luskam вне форума
Собеседник

Нещодавно зіткнулася з потребою надіслати посилку з Франції в Україну, подруга залишила у мене особисті речі, і треба було їх якось передати, бо відправити звичайною поштою боялася, що десь загубиться або буде йти вічність. Після довгих пошуків знайшла сервіс GlobalPost і вирішила спробувати. Враження дуже позитивні, все організовано чітко, тариф розрахували одразу, посилку забрали прямо з дому, не треба було ніде вистоювати черги чи шукати відділення. Доставили швидше, ніж я очікувала, й усе приїхало в ідеальному стані. Особливо хочу відзначити ввічливість та оперативність служби підтримки, на всі питання відповіли, пояснили процес доставки, надали трекінг, за яким можна було спокійно слідкувати за маршрутом. Якщо вам також потрібно щось надіслати з Франції до України https://globalpost.ua/dostavka-iz-frantsii-v-ukrainu/ дуже раджу звернути увагу саме на цей сервіс. В наші часи важливо мати справу з тими, хто працює чесно, швидко й відповідально.
Ответ