Помощь
Добавить в избранное
Музыка Dj Mixes Альбомы Видеоклипы Топ Радио Радиостанции Видео приколы Flash-игры
Музыка пользователей Моя музыка Личный кабинет Моя страница Поиск Пользователи Форум Форум

Сообщения за день
Вернуться   Bisound.com - Музыкальный портал > Реклама

Ответ

Опции темы
Старый 22.06.2025, 18:30
Dantez Dantez вне форума
Собеседник

По умолчанию Де купити жижу для вейпа?

Всім доброго дня! Назбиралося запитань щодо того, де купити жижу для вейпа дійсно безпечну: щоб була правильна концентрація нікотину, без зайвих підсолоджувачів і з прозорим походженням компонентів. Бачу купу барвистих пляшечок за смішні гроші, але страшно заливати щось невідоме. Чи є перевірені маркери якості, крім ціни? Може, хтось звертає увагу на колір, густину чи наявність сертифіката виробника?
Старый 22.06.2025, 18:31
Urika Urika вне форума
Собеседник

Першим ділом дивлюся на дату розливу — її карбують лазером на фользі ковпачка. Якщо вона надрукована просто чорнилом, можна сумніватися. Купую в місцевих магазинах, там якість хороша.
Старый 22.06.2025, 18:31
Ingalec Ingalec вне форума
Собеседник

Я тестую в’язкість: перевертаю пляшку — якісний джус стікає плавно, без ривків. Якщо ллється, як вода, або навпаки, як мед — пропорції PG/VG явно «гуляють». Таке одразу відсіюю.
Старый 22.06.2025, 18:33
Opell Opell вне форума
Собеседник

Цитата:
Сообщение от Ingalec Посмотреть сообщение
Я тестую в’язкість: перевертаю пляшку — якісний джус стікає плавно, без ривків. Якщо ллється, як вода, або навпаки, як мед — пропорції PG/VG явно «гуляють». Таке одразу відсіюю.
Брав рідину для вейпа на сайті магазину Smolnet — кілька разів, у різних об’ємах і від різних брендів. Щоразу залишався задоволений, тому і вам раджу купити жижу для вейпа https://smolnet.shop/uk/8-ridina-dlya-vejpa бо в них реально великий вибір, не просто 3–4 смаку, а десятки брендів і лінійок. Можна сортувати за країною виробництва, за типом (солева чи класична), за співвідношенням PG/VG — усе зручно.
Крім того, кожна рідина має опис смаку, що допомагає зрозуміти, чи вона тобі підійде. З плюсів — оригінальна продукція, жодного разу не траплявся фейк. Усе приїжджає свіже, герметично закрите, з голограмами або QR-кодами для перевірки. Декілька разів приходили подарункові пробники — дрібниця, але приємно. До речі, часто є знижки на популярні смаки або набори з кількох баночок. Зручно брати одразу більше, щоб не платити двічі за доставку.

Ответ