Помощь
Добавить в избранное
Музыка Dj Mixes Альбомы Видеоклипы Топ Радио Радиостанции Видео приколы Flash-игры
Музыка пользователей Моя музыка Личный кабинет Моя страница Поиск Пользователи Форум Форум

Сообщения за день
Вернуться   Bisound.com - Музыкальный портал > Реклама

Ответ

Опции темы
Старый 24.02.2026, 19:51
Beckenye Beckenye вне форума
Активный пользователь

По умолчанию Аргонова зварка нержавійки для баків — де роблять чисто?

Потрібно зварити кілька баків з нержавійки AISI 304 товщиною 1,5–2 мм. Шви мають бути ідеально чистими, без потемнінь і окалини всередині, бо це для питної води. Хто недавно робив TIG-аргон нержавійки — де якість на рівні і не беруть космічні гроші?
Старый 24.02.2026, 20:14
Arri Arri вне форума
Активный пользователь

Аргонова зварка нержавійки — це окрема історія: потрібен TIG з якісним піддувом аргону зсередини, щоб шов не темнів і не було окислення. Я варив бак для системи фільтрації — шви вийшли дзеркальні, без пор і напливів, всередині метал лишився світлим. Головне — правильна присадка, низький струм і досвідчений зварювальник, бо інакше будуть дефекти. По ціні виходить дорожче, ніж звичайна напівавтоматом, але для харчової нержавійки це обов’язково. Шукав майстерні з досвідом саме по баків і ємностей. Ось глянув один варіант https://stn-group.com.ua/poslugi/zvaryuvalni-roboty/ — вказують TIG-зварювання нержавійки, аргонодугове, приклади чистих швів є. Надіслав креслення — зробили за чотири дні, шви рівненькі, травлення провели, колір металу зберігся. Ціна вийшла адекватна за такий рівень. Тепер для нержавійки тільки туди звертаюся.
Ответ