Помощь
Добавить в избранное
Музыка Dj Mixes Альбомы Видеоклипы Топ Радио Радиостанции Видео приколы Flash-игры
Музыка пользователей Моя музыка Личный кабинет Моя страница Поиск Пользователи Форум Форум

   Сообщения за день
Вернуться   Bisound.com - Музыкальный портал > РАЗНОЕ > Прочее

Ответ
 
Опции темы
  #1  
Старый 22.05.2025, 23:59
Аватар для Monolitt
Monolitt Monolitt вне форума
Любитель
 
Регистрация: 16.09.2018
Сообщений: 42
По умолчанию Де нормальну моцареллу купити?

Люди, підкажіть, бо вже голова кругом! Хочу зробити вдома піцу, як у справжній італійській піцерії, а не ту, що з ковбасою і кетчупом. Начитався рецептів, відео надивився, і скрізь пишуть, що найважливіше — це моцарелла. Але де ту нормальну моцареллу купити? У звичайному супермаркеті або якась жовта і тверда, або плаває у воді і схожа на кисломолочний сир. То що брати? І як зрозуміти, що вона нормальна? Може, хтось вже купував і знає, яка підходить для печі? Бо не хочу зіпсувати тесто і весь настрій...
Ответить с цитированием
  #2  
Старый 23.05.2025, 13:17
Аватар для Harik88
Harik88 Harik88 вне форума
Активный пользователь
 
Регистрация: 30.05.2018
Сообщений: 1,232
По умолчанию

Ой, знайома ситуація! Я сам якось хотів здивувати дружину — зробив тісто, приготувив соус, все по рецепту. А сир взяв той, що в найближчому маркеті був — якась "моцарелла", але після духовки він став просто жирною калюжею ��. І смак зовсім не той! Тому дуже раджу шукати саме той сир, який призначений для термообробки. Можна брати у спеціалізованих магазинах або шукати ту, що пише “для піци” чи “професійна”. Вона тримає форму, плавиться рівномірно й дає той самий «стретч», як у справжній піцерії!

Последний раз редактировалось Harik88, Вчера в 23:37.
Ответить с цитированием
  #3  
Старый Вчера, 23:38
Аватар для Ferisov88
Ferisov88 Ferisov88 вне форума
Активный пользователь
 
Регистрация: 29.05.2018
Сообщений: 1,153
По умолчанию

Згоден на всі 100! Я вже тієї моцарелли перепробував, мабуть, штук десять. Одного разу навіть взяв якусь імпортну кульку, заплатив, як за пів піцерії, а смак... ну дуже звичайний. Зараз вже трохи розбираюсь. Якщо хочеш гарний тягучий ефект і смак — шукай ту, що в блоках, не в розсолі. І ще дивись, щоб була без зайвих добавок. Я собі беру таку, що спеціально для HoReCa, вона дорожча, але реально класна. Дружина каже, що піца в мене ліпша, ніж у кафе!
Ответить с цитированием
Ответ



Ваши права в разделе
Вы не можете создавать темы
Вы не можете отвечать на сообщения
Вы не можете прикреплять файлы
Вы не можете редактировать сообщения

BB коды Вкл.
Смайлы Вкл.
[IMG] код Вкл.
HTML код Выкл.
Быстрый переход


Музыка Dj mixes Альбомы Видеоклипы Каталог файлов Радио Видео приколы Flash-игры
Все права защищены © 2007-2025 Bisound.com Rambler's Top100