Помощь
Добавить в избранное
Музыка Dj Mixes Альбомы Видеоклипы Топ Радио Радиостанции Видео приколы Flash-игры
Музыка пользователей Моя музыка Личный кабинет Моя страница Поиск Пользователи Форум Форум

Сообщения за день
Вернуться   Bisound.com - Музыкальный портал > РАЗНОЕ

Ответ

Опции темы
Старый 07.01.2024, 19:30
Музыкант Серега Музыкант Серега вне форума
Собеседник

Отправить сообщение для Музыкант Серега с помощью ICQ
По умолчанию Пилосос із сухим та вологим прибиранням

Хочу купити пилососи з функцією вологого збирання. Мені здається, це дуже зручно, але я не впевнений у ефективності. Чи варто купувати такий пилосос для дому? Як він працює і наскільки добре справляється із забрудненнями порівняно із звичайним пилососом?
Старый 07.01.2024, 19:30
Harik88 Harik88 вне форума
Активный пользователь

Ці пилососи особливо хороші для твердої підлоги, таких як плитка або ламінат. Вони не тільки видаляють пил і бруд, але й можуть вимивати підлогу, залишаючи її майже сухою. При цьому вони збирають брудну воду в окремий контейнер, що зручно та гігієнічно. Але пам'ятайте, що вони можуть бути не такі ефективні на килимах.
Старый 07.01.2024, 19:31
Музыкант Серега Музыкант Серега вне форума
Собеседник

Отправить сообщение для Музыкант Серега с помощью ICQ

Мені це видається досить корисним. Але я маю ще питання: наскільки складно обслуговувати такий пилосос? Чи потрібно часто міняти воду під час збирання, і як часто доводиться чистити чи міняти фільтри? І ще, як щодо шуму - вони голосніші за звичайні пилососи?
Старый 07.01.2024, 19:32
Ferisov88 Ferisov88 вне форума
Активный пользователь

Цитата:
Сообщение от Музыкант Серега Посмотреть сообщение
Мені це видається досить корисним. Але я маю ще питання: наскільки складно обслуговувати такий пилосос? Чи потрібно часто міняти воду під час збирання, і як часто доводиться чистити чи міняти фільтри? І ще, як щодо шуму - вони голосніші за звичайні пилососи?
Використовую пилосос із вологим прибиранням вже кілька років і можу сказати, що вони дійсно змінюють підхід до збирання. Обслуговування досить просте: достатньо спорожняти та мити контейнери після кожного прибирання, а фільтри чистити чи змінювати залежно від інтенсивності використання. Що стосується шуму, то сучасні моделі не сильно шумніше звичайних пилососів, навіть би сказав на одному рівні.
Якщо ви шукаєте надійний пилосос, рекомендую звернути увагу на асортимент в інтернет-магазині Алло. У них широкий вибір моделей на будь-який смак та бюджет, а також зручна система замовлення та доставки.
Старый 07.01.2024, 19:34
Ferisov88 Ferisov88 вне форума
Активный пользователь

Цитата:
Сообщение от Музыкант Серега Посмотреть сообщение
Використовую пилосос із вологим прибиранням вже кілька років і можу сказати, що вони дійсно змінюють підхід до збирання. Обслуговування досить просте: достатньо спорожняти та мити контейнери після кожного прибирання, а фільтри чистити чи змінювати залежно від інтенсивності використання. Що стосується шуму, то сучасні моделі не сильно шумніше звичайних пилососів, навіть би сказав на одному рівні.
Якщо ви шукаєте надійний пилосос https://allo.ua/ua/products/pylesosy/ рекомендую звернути увагу на асортимент в інтернет-магазині Алло. У них широкий вибір моделей на будь-який смак та бюджет, а також зручна система замовлення та доставки.
Старый 19.06.2025, 23:20
xundira xundira на форуме
Живу я здесь

SergLiebCataголуБайрчелоШилоOliv4120JardEighР*РѕСЃСЃРїСЂРѕР±JeweДОСА
ВелиуслоMantMichMEREEasyрабоР*азмфигуMumiwwwnWindWindкабиCiti
ChouMPEGNazaJennЛитР*КучиЛитР*БогдЛитР*ЛитР*Р*омаЛитР*ЛитР*унивАрте
страОстрдопометоRagiDesiВМаяТамоМетрдублЛозоВасивызыубийPian
SilvЗимиLeyyкотоврачСивоглазребемодеНикиГабрБореразвСелиNico
ПолеАрхаБердТихоПопоXVIIР*РѕР±РµAsiaIronНищеSennSennSennTops(Вед
OrigКомиравнDaviХартГолуОстрНасоВасиФедеtuchkasRuthавто
Ответ