Помощь
Добавить в избранное
Музыка Dj Mixes Альбомы Видеоклипы Топ Радио Радиостанции Видео приколы Flash-игры
Музыка пользователей Моя музыка Личный кабинет Моя страница Поиск Пользователи Форум Форум

Сообщения за день
Вернуться   Bisound.com - Музыкальный портал > РАЗНОЕ

Ответ

Опции темы
Старый 23.06.2024, 21:23
Harik88 Harik88 вне форума
Активный пользователь

По умолчанию Скільки коштує файний туристичний велосипед?

Ось уже декілька місяців обмірковую покупку файного туристичного велосипеда. Хочу вирушити в подорож і мені потрібна ваша порада. Знаю, що ринок великий і різноманітний, але чи можете ви підказати, скільки зараз коштує дійсно хороший туристичний велосипед?
Старый 23.06.2024, 21:23
Музыкант Серега Музыкант Серега вне форума
Собеседник

Отправить сообщение для Музыкант Серега с помощью ICQ

Радий, що ти вирішив приєднатися до нашого велоспільноти. Якщо говорити про хороші туристичні велосипеди, то ціни можуть сильно варіюватися. Все залежить від бренду, матеріалів, оснащення та додаткових функцій. У середньому, варто розраховувати на суму від 800 до 1500 доларів. Є й дорожчі моделі, але це вже для професіоналів.
Старый 23.06.2024, 21:24
Harik88 Harik88 вне форума
Активный пользователь

Твої слова дійсно допомогли розібратися трохи краще. Здається, я готовий витратити близько 1000 доларів на велосипед. Хотів би отримати ще трохи більше інформації про те, які бренди та моделі в цьому ціновому діапазоні варто розглянути. Можливо, хтось з вас має власний досвід або може порекомендувати конкретний велосипед, який заслуговує на увагу?
Старый 23.06.2024, 21:24
Ferisov88 Ferisov88 вне форума
Активный пользователь

Цитата:
Сообщение от Harik88 Посмотреть сообщение
Твої слова дійсно допомогли розібратися трохи краще. Здається, я готовий витратити близько 1000 доларів на велосипед. Хотів би отримати ще трохи більше інформації про те, які бренди та моделі в цьому ціновому діапазоні варто розглянути. Можливо, хтось з вас має власний досвід або може порекомендувати конкретний велосипед, який заслуговує на увагу?
Якщо ти шукаєш гарний туристичний велосипед у межах 1000 доларів, то раджу звернути увагу на модель Marin Four Corners 28" https://veliki.com.ua/ua/goods_marin...corners-28.htm цей велосипед чудово підходить для далеких подорожей, має міцну раму та надійну амортизацію.

Можу порадити зайти в інтернет-магазин Veliki, де є великий вибір товарів і зручний опис кожного з них. Крім того, там пропонують офіційну гарантію та швидку доставку по Україні. Особисто я купувала там свій велосипед і залишилася дуже задоволена сервісом.

Старый 26.08.2024, 10:47
Денисова Лера Денисова Лера вне форума
Собеседник

А я б вже тоді краще купувала електровелосипед...
Старый 27.11.2024, 10:02
Сэнсей Сэнсей вне форума
Собеседник

Стаття детально описала де купити гірський велосипед А також всі плюси і мінуси карбонових і алюмінієвих рам, що значно допомогло мені при виборі велосипеда. Я дізнався, що карбон краще всього підходить для професіоналів і тих, хто цінує легкість і високу жорсткість рами. А от алюміній є відмінним варіантом для новачків або тих, хто не готовий переплачувати за карбон. Рекомендація в статті звернути увагу на магазин Velomisto для покупки велосипедів з різними типами рам справді виправдана. В ньому великий вибір моделей, якісні велосипеди і розумні ціни.
Ответ

Опции темы