Помощь
Добавить в избранное
Музыка Dj Mixes Альбомы Видеоклипы Топ Радио Радиостанции Видео приколы Flash-игры
Музыка пользователей Моя музыка Личный кабинет Моя страница Поиск Пользователи Форум Форум

Сообщения за день
Вернуться   Bisound.com - Музыкальный портал > РАЗНОЕ > Прочее

Ответ

Опции темы
Старый 03.01.2025, 00:20
Музыкант Серега Музыкант Серега вне форума
Собеседник

Отправить сообщение для Музыкант Серега с помощью ICQ
По умолчанию Який спецодяг обрати?

Друзі, підкажіть, будь ласка. У нас на роботі ввели нові правила: тепер обов’язково треба носити спецодяг. Хочу зрозуміти, який краще обрати, щоб було тепло працювати цілий день зимой та не парило влітку. Можливо, є якісь нюанси, на які треба звернути увагу? Особливо цікавить, як не помилитися з вибором матеріалу.
Старый 03.01.2025, 00:21
Ferisov88 Ferisov88 вне форума
Активный пользователь

Тут треба дивитися, які умови роботи. Якщо це склад чи виробництво, тоді шукай щось із щільної тканини, яка не рветься, але при цьому добре пропускає повітря. У мене був випадок, коли взяв дешевший варіант, і через місяць штани розійшлися по швах. Тож тепер вибираю тільки перевірений спецодяг, навіть якщо трохи дорожче.
Старый 03.01.2025, 00:23
Monolitt Monolitt вне форума
Любитель

До речі, ще раджу звертати увагу на те, чи є в спецодязі додаткові кишені або посилені місця, бо вони реально спрощують роботу. Наприклад, мій комбінезон має додатковий захист на колінах — це врятувало вже не раз. І обов’язково перевіряй якість швів, бо деякі виглядають нормально, але швидко рвуться.
Старый 03.01.2025, 00:34
Harik88 Harik88 вне форума
Активный пользователь

Я вважаю, що правильно, що на роботі потрібно носити спеціальний одяг. Бо це робиться насамперед для зручності, комфорту та безпеки.
Але де його знайти, то спецодяг? Хочу тебе порадувати. Зайди на сайт ЗІЗПРОМ. Обери комфорт та надійність — купити спецодяг від виробника стало ще простіше. На цьому сайті ти зможеш вибрати одяг, який підійде для будь якої роботи. Й на складі, й на будничному майданчику, й у лікарні. Тобто для будь-яких професій.
Ми, наприклад, нещодавно замовляли там водонепроникні напівкомбінезони для робочих у майстерні. Комбінезони хороші: працювати зручно, навіть якщо цілий день у ньому знаходишся, нічого не заважає, матеріали міцні, шви добре прошиті. Й, що радує, ціна невелика - всього 245 гривень. Виробник - Польща.
Подивіться. Я думаю, ви знайдете там собі те, що треба.

Последний раз редактировалось Harik88, 17.01.2025 в 12:07.
Ответ

Опции темы