Помощь
Добавить в избранное
Музыка Dj Mixes Альбомы Видеоклипы Топ Радио Радиостанции Видео приколы Flash-игры
Музыка пользователей Моя музыка Личный кабинет Моя страница Поиск Пользователи Форум Форум

Сообщения за день
Вернуться   Bisound.com - Музыкальный портал > РАЗНОЕ

Ответ

Опции темы
Старый 04.01.2025, 15:37
AliceFox AliceFox вне форума
Собеседник

По умолчанию Актуальні новини Києва

Привіт! Підкажіть хороший портал, де можна дізнатися про всі події Києва. Цікавить не тільки політика, а й культура, спорт, здоров’я та інше. Щоб сайт був зручним і з актуальними оновленнями. Що можете порадити?
Старый 05.01.2025, 00:25
Marinet Marinet вне форума
Собеседник

Цитата:
Сообщение от AliceFox Посмотреть сообщение
Привіт! Підкажіть хороший портал, де можна дізнатися про всі події Києва. Цікавить не тільки політика, а й культура, спорт, здоров’я та інше. Щоб сайт був зручним і з актуальними оновленнями. Що можете порадити?
Вітаю! Можу порекомендувати Київ Онлайн https://kyiv-online.com/ – це чудовий ресурс, де є все, що ви шукаєте. Там зібрані розділи на будь-який смак: "Політика", "Культура", "Суспільство", "Спорт", "Здоров’я". Особливо зручно стежити за подіями в місті через розділ "Події", де завжди можна знайти інформацію про концерти, виставки чи фестивалі. Сайт регулярно оновлюється, і всі новини максимально актуальні. До того ж, навігація дуже проста, тому знайти потрібну інформацію – справа кількох хвилин. Це портал, який точно вартий вашої уваги!
Старый 09.01.2025, 14:02
Сэнсей Сэнсей вне форума
Собеседник

Одним із найкращих розділів сайту Новини Криму є Суспільство, адже тут зібрано багато корисної та надихаючої інформації. Матеріали про життя громад, соціальні ініціативи та події написані з теплотою і увагою до деталей. Завдяки цьому ресурсу я дізнаюся про актуальні соціальні питання та способи їх вирішення, а також знайомлюся з історіями звичайних людей, які роблять незвичайні речі. Дуже радує різноманіття тем та якісна подача матеріалу.
Старый 24.01.2025, 17:58
Telas Telas вне форума
Собеседник

Я також шукаю цікаві новини по Києву. Порадьте ще якісь цікаві ресурси.
Старый 25.01.2025, 20:52
Diklofera Diklofera вне форума
Собеседник

Раджу вам читати BlackBOX OSINT , бо тут представлені публічні розслідування та на цьому сайті можна дізнаватися все про всіх. Журналісти ретельно працюють над збором інформації та підтверджують подані матеріали фактами. Я дуже люблю цей ресурс переглядати та дізнаватися правду.
Ответ

Опции темы