Помощь
Добавить в избранное
Музыка Dj Mixes Альбомы Видеоклипы Топ Радио Радиостанции Видео приколы Flash-игры
Музыка пользователей Моя музыка Личный кабинет Моя страница Поиск Пользователи Форум Форум

Сообщения за день
Вернуться   Bisound.com - Музыкальный портал > РАЗНОЕ

Ответ

Опции темы
Старый 05.02.2025, 09:35
NapoLLeon NapoLLeon вне форума
Собеседник

По умолчанию Автострахування

Страхування авто ні для кого не секрет, особливо для власників авто, але у мене питання ви колись чули про страхування авто від воєнних ризиків? Що це і від чого саме захищає?
Старый 06.02.2025, 10:23
Ganduras Ganduras вне форума
Собеседник

Цитата:
Сообщение от NapoLLeon Посмотреть сообщение
Страхування авто ні для кого не секрет, особливо для власників авто, але у мене питання ви колись чули про страхування авто від воєнних ризиків? Що це і від чого саме захищає?
Автострахування – справді необхідна річ для кожного власника машини. Але зараз, у воєнний час, стандартного полісу ОСЦПВ чи навіть КАСКО може бути недостатньо. Я знаю що страхові компанії в зв'язку з цим ввели деякі зміни, і зробили додаткові умови які захищають*автомобіль від пошкоджень або знищення внаслідок воєнних дій. Наприклад, якщо авто постраждало через вибух, ракетний удар, уламки або інші бойові дії, страхова компанія компенсує збитки. Це особливо актуально для тих, хто живе або працює в регіонах, де існує підвищений ризик обстрілів.

Звичайне КАСКО або ОСЦПВ не покриває такі випадки, а ремонт авто після воєнних пошкоджень може коштувати величезні гроші. Тому, якщо ви хочете додатковий захист для свого транспорту, варто розглянути автострахування воєнних ризиків як надійний фінансовий захист.
Ответ

Опции темы