Привіт хлопці! Думаю, кожен із вас стикався з тим, що після ремонту чи будівництва залишається купа усякого добра, яке начебто й непотрібне, але й викинути шкода. У мене саме так було: міняв у хаті всю електрику, і залишилося дуже багато мідних дротів. Плюс ще старі батареї від опалення, які зняв, і кілька алюмінієвих рам. Дружина вже сварилася, що я все це тягну в гараж, а воно тільки займає місце. Я почав думати, що робити. І от один знайомий підказав: мовляв, не викидай, а спробуй здати, бо кольоровий метал цінується. Спершу я не повірив, але потім вирішив перевірити. Почав шукати місця, де приймають метал у Харкові, та більшість варіантів здалися мені ненадійними. Одні писали нереально низькі ціни, інші мали погані відгуки. У результаті натрапив на Прийом кольорового металу Харків
https://metallolom.kh.ua/categories/non-ferrous-metal приїхав із першою партією — і зрозумів, що це саме те, що треба. Все прозоро: ваги сучасні, обману ніякого, гроші виплачують одразу на місці. Я навіть не очікував, що можна так легко перетворити старий мотлох на непоганий прибуток. Тепер усі залишки металу збираю і везу туди.