Хочу замінити старі вхідні двері, бо з них тягне холодом. Дім приватний, стоять металеві, але здається, без утеплення. Під час зими температура біля дверей падає майже на 5 градусів. Хто ставив нормальні теплі двері у Львові, підкажіть, які реально тримають тепло, а не просто “гарно виглядають”?
Дивись, щоб були не просто металеві, а з терморозривом. Це спеціальна вставка, яка не дає холоду переходити з вулиці всередину. Ізоляція повинна бути базальтова або пінополіуретан, не пінопласт. Також важливі два контури ущільнювачів по всьому периметру. Якщо двері без них — ніяке утеплення не допоможе.
Додам ще про короб. Він повинен бути зварний і герметично стикуватися зі стіною. Навіть найкращі двері не врятують, якщо під коробом щілини. Ще перевіряй поріг алюмінієвий з термовставкою або дерев’яний. І обов’язково утеплене полотно: всередині повинна бути вата або поліуретан, а не порожній метал. Якщо є скляна вставка, то тільки енергозберігаюче скло.
Додам ще про короб. Він повинен бути зварний і герметично стикуватися зі стіною. Навіть найкращі двері не врятують, якщо під коробом щілини. Ще перевіряй поріг алюмінієвий з термовставкою або дерев’яний. І обов’язково утеплене полотно: всередині повинна бути вата або поліуретан, а не порожній метал. Якщо є скляна вставка, то тільки енергозберігаюче скло.
Я теж шукав двері, які не випускають тепло, і зрозумів, що головне — не товщина металу, а конструкція. Метал 1,5–2 мм цілком достатньо, але потрібен якісний наповнювач усередині (базальтова вата або пінополіуретан) і терморозрив між зовнішньою та внутрішньою частиною. Це працює як бар’єр від холоду. Короб краще брати з подвійним ущільненням, і перевіряти, щоб полотно щільно прилягало без перекосів.
Якщо двері виходять прямо на вулицю, то шукай моделі з термопорігом і антикондесатним покриттям. Для зручності можна подивитись каталог двері Львів https://maxidveri.com/shop/vkhidni-dveri там є варіанти з зазначеними параметрами товщиною металу, утепленням, типом коробки та ущільненням. Я так підібрала собі, і після зими можу сказати: різниця відчутна, тепер біля дверей температура така ж, як і в кімнаті.
The best entrance doors for keeping heat inside are well-insulated ones — typically solid wood, fiberglass with foam cores, or steel doors with proper weatherstripping. These materials reduce thermal transfer and prevent drafts. Just like choosing a reliable door for energy efficiency, picking the right streaming platform matters too. Cinema HD offers a smooth and dependable entertainment experience.