Останнім часом не можу знайти нормальні джинси, щоб сиділи зручно і не витягувались після пари прань. Більшість або надто тонкі, або тканина дубова, що навіть сісти важко. Хочу щось базове, без дивних прикрас і щоб колір не злітав після місяця. Може, хтось підкаже, які зараз реально якісні моделі?
Маю ту ж проблему, але останні взяв джинси з невеликим вмістом еластану, близько 2%. Сидять комфортно, не давлять і не розтягуються мішком. Найкраще тримають форму середньої щільності тканини — не легка, але й не «броня». Ще зверни увагу на прошивку біля кишень і блискавку, бо саме там часто все сиплеться після прання.
Так, еластан — це добре, бо повністю бавовняні часто стають жорсткими. Але я не люблю, щоб блищали. Важко знайти баланс між м’якістю і виглядом деніму. Бачив купу варіантів, але більшість синтетичні. Цікавить, чи є бренди або конкретні фасони, що не деформуються і тримають колір хоча б сезонів два?
Останнім часом не можу знайти нормальні джинси, щоб сиділи зручно і не витягувались після пари прань. Більшість або надто тонкі, або тканина дубова, що навіть сісти важко. Хочу щось базове, без дивних прикрас і щоб колір не злітав після місяця. Може, хтось підкаже, які зараз реально якісні моделі?
Шукай моделі з позначкою «comfort fit» або «straight stretch» — там зазвичай оптимальне співвідношення бавовни й еластану. Вузькі типу skinny часто втрачають форму, краще брати regular або tapered, бо вони не прилипають до ніг і виглядають природно. Для кольору важливо вивертати їх навиворіт і сушити без прямого сонця.
Я останні купувала тут https://cher17.com/product-category/dzhinsy . Тканина приємна, після трьох прань не втратила форму і блискавка не заїдає. Але головне — не беріть моделі з великим відсотком поліестеру, вони тримаються максимум пару місяців і починають блистіти на колінах.