Помощь
Добавить в избранное
Музыка Dj Mixes Альбомы Видеоклипы Топ Радио Радиостанции Видео приколы Flash-игры
Музыка пользователей Моя музыка Личный кабинет Моя страница Поиск Пользователи Форум Форум

   Сообщения за день
Вернуться   Bisound.com - Музыкальный портал > Что нового ? > Новости в мире музыки

Ответ
 
Опции темы
  #1  
Старый 21.10.2025, 12:10
brownbear brownbear вне форума
Собеседник
 
Регистрация: 10.07.2020
Сообщений: 253
По умолчанию Хто пробував Шрірача Торчин? Чи дійсно такий гострий?

Хтось пробував соус Шрірача від Торчин? Насправді він такий гострий, як обіцяють? Хочу додати у м’ясо на грилі та домашні страви, але боюся переборщити. Можливо, хтось ділиться досвідом, як правильно дозувати або з чим поєднувати, щоб смак був насичений, але не надто пекучий?
Ответить с цитированием
  #2  
Старый 22.10.2025, 12:07
Alfredos Alfredos вне форума
Собеседник
 
Регистрация: 04.08.2022
Сообщений: 444
По умолчанию

Пробував Шрірачу Торчин гострий, але не обпалює, а саме додає приємної пекучості. Додаю до курки на грилі або макаронів, іноді навіть у бургери. Якщо не любите дуже гостре, починайте з половини чайної ложки, смак насичений, трохи часниковий, аромат класний.
Ответить с цитированием
  #3  
Старый 23.10.2025, 13:27
Sogars Sogars вне форума
Любитель
 
Регистрация: 11.03.2023
Сообщений: 87
По умолчанию

Ідеальний баланс гостроти та смаку. Додаю до стейків, піци та омлету. Легкий часниковий відтінок робить його універсальним, додає пікантності бутербродам і навіть супам. Справжня знахідка для любителів гостренького.
Ответить с цитированием
  #4  
Старый Вчера, 13:20
Zolkin4 Zolkin4 вне форума
Любитель
 
Регистрация: 06.04.2023
Сообщений: 72
По умолчанию

Соус Шрірача від Торчин https://www.torchyn.ua/products/sriracha чудовий вибір для тих, хто любить додавати пікантну нотку до своїх страв. Він поєднує в собі класичну томатну основу з виразною гостротою кайенського перцю та ароматним часником. Цей соус ідеально підходить для м'яса на грилі, курки, картоплі фрі, піци та навіть для приготування маринадів.
Щодо гостроти, то соус має помірну пекучість, що дозволяє насолоджуватися його смаком без надмірної спеки. Щоб досягти ідеального балансу смаку, можна поєднувати соус з майонезом або йогуртом, що допоможе зменшити гостроту та додати кремової текстури. Таке поєднання особливо добре підходить для сандвічів, бургерів та овочевих страв.
Ответить с цитированием
Ответ



Ваши права в разделе
Вы не можете создавать темы
Вы не можете отвечать на сообщения
Вы не можете прикреплять файлы
Вы не можете редактировать сообщения

BB коды Вкл.
Смайлы Вкл.
[IMG] код Вкл.
HTML код Выкл.
Быстрый переход


Музыка Dj mixes Альбомы Видеоклипы Каталог файлов Радио Видео приколы Flash-игры
Все права защищены © 2007-2025 Bisound.com Rambler's Top100