Помощь
Добавить в избранное
Музыка Dj Mixes Альбомы Видеоклипы Топ Радио Радиостанции Видео приколы Flash-игры
Музыка пользователей Моя музыка Личный кабинет Моя страница Поиск Пользователи Форум Форум

Сообщения за день
Вернуться   Bisound.com - Музыкальный портал > РАЗНОЕ

Ответ

Опции темы
Старый Вчера, 14:48
Лаванда45 Лаванда45 вне форума
Любитель

По умолчанию Водостійка туш Maybelline — потрібна чи вистачить звичайної на день?

Привіт усім. Вирішила запитати у тих, хто регулярно користується тушшю Maybelline. Я от дивлюсь, що у них є і звичайні варіанти, і водостійкі, але не можу зрозуміти, чи є реальна потреба брати саме водостійку. У мене робочі дні зазвичай проходять без якихось особливих умов — офіс, інколи дорога транспортом. Але буває, що очі можуть трохи сльозитись на холоді або від вітру. Боюся, що звичайна туш може осипатися чи розмазуватися. Поділіться, будь ласка, досвідом: чи справді водостійка настільки потрібна на кожен день, чи це вже «перебір» і достатньо стандартної?
Старый Вчера, 14:49
Ferisov88 Ferisov88 вне форума
Активный пользователь

О, ну тут усе залежить від того, який результат ти хочеш отримати. Бо водостійка туш — це прямо як “броня”: тримається до вечора без жодного руху, навіть якщо сніг, дощ чи вітер. У мене дружина користується саме такою, бо в неї теж часто сльозяться очі, і звичайна туш у неї реально трохи друкувалась під повіками. Але! Водостійка інколи складніше змивається, треба м’який засіб або спеціальний ремовер. Якщо цього не лякає, то вона дуже виручає. Якщо ж день спокійний — то можна й звичайною обійтися, бо вона легша в нанесенні й знятті.
Старый Вчера, 14:49
Лаванда45 Лаванда45 вне форума
Любитель

Дякую, що так детально відповів. Мене якраз і хвилює момент зі зняттям макіяжу, бо не хочеться зайвий раз терти шкіру. Але водночас неприємно, коли туш розмазується в самий незручний момент. Ти не підкажеш, чи є якась різниця між самими моделями туші Maybelline? Можливо, є варіанти, які тримаються добре, але при цьому легше змиваються? І чи варто мати дві туші — одну звичайну для буднів, а водостійку, наприклад, для активних днів або поїздок?
Старый Вчера, 14:51
Ferisov88 Ferisov88 вне форума
Активный пользователь

Якщо говорити чесно, то багато хто саме так і робить: одна туш на кожен день, інша — “про всяк випадок”. У лінійці туші для вій Maybelline New York https://maudau.com.ua/category/tush-...lline-new-york є декілька водостійких версій, які тримаються дійсно круто, але при цьому не такі жорсткі, як ранні формули. Їх можна досить легко змити міцеляркою для водостійкого макіяжу, без сильного натирання. Звичайні туші теж непогано тримаються, якщо не торкатись очей і не потрапляти під дощ, але при сльозах або вітрі вони інколи трохи осипаються. Тому мати дві — це реально зручно: одна легка для щоденного макіяжу, а інша — для ситуацій, коли потрібна максимальна стійкість. Це економно і практично.

Ответ