Я довгий час не розуміла, що зі мною відбувається, бо з дитинства була неуважною, швидко втрачала інтерес і постійно щось забувала, а вже в дорослому віці це почало заважати роботі та стосункам, і саме тоді я вперше серйозно зацікавилась темою РДУГ. Коли почала читати про ADHD, стало зрозуміло, що це не лінь і не відсутність дисципліни, а особливість роботи нервової системи, яка має чіткі симптоми як у дітей, так і в дорослих. У дітей симптоми РДУГ
https://hedepy.com.ua/%D1%82%D0%B5%D...B4%D1%83%D0%B3 можуть проявлятися через гіперактивність, імпульсивність, труднощі з концентрацією в школі, а у дорослих це часто хаос у думках, прокрастинація та емоційні гойдалки. Найважливішим для мене було зрозуміти, що достовірно розпізнати СДУГ можна лише з фахівцем, а не за тестами з інтернету. Я довго шукала спеціаліста і в результаті знайшла саме свого терапевта на платформі Hedepy, де зручно працювати онлайн. Онлайн терапія виявилась комфортною, без тиску і з відчуттям безпеки, а головне — я нарешті отримала відповіді та чітке розуміння себе. Зараз я сприймаю свій стан не як проблему, а як особливість, з якою можна якісно жити та розвиватися.