Помощь
Добавить в избранное
Музыка Dj Mixes Альбомы Видеоклипы Топ Радио Радиостанции Видео приколы Flash-игры
Музыка пользователей Моя музыка Личный кабинет Моя страница Поиск Пользователи Форум Форум

Сообщения за день
Вернуться   Bisound.com - Музыкальный портал > РАЗНОЕ > Флуд

Ответ

Опции темы
Старый Сегодня, 17:14
vovchikk vovchikk вне форума
Собеседник

По умолчанию Де взяти гроші швидко без довідок і відмов?

Привіт усім. У мене зараз дуже складна ситуація. Мамі терміново потрібна операція, а грошей катастрофічно не вистачає. На роботі затримують зарплату вже другий місяць, друзі самі без копійки, в банку відмовили через погану кредитну історію. Шукаю хоч якийсь варіант, де не питають довідку про доходи і де реально дають гроші без відмов. Бажано онлайн, щоб не їхати нікуди і не стояти в чергах. Хтось користувався нормальними сервісами останнім часом? Дуже страшно брати в шахраїв під шалені відсотки.
Старый Сегодня, 17:38
rosaaa545 rosaaa545 вне форума
Новичок

Розумію твою ситуацію, дійсно буває дуже важко. Зараз багато хто бере кредити онлайн без зайвих перевірок. Ось перевірений варіант, де дійсно схвалюють майже без відмов навіть з неідеальною історією — https://aerocash.com.ua/kredit-bez-vidmov . Там все просто: заходиш на сайт, заповнюєш коротку заявку, вказуєш паспортні дані, номер карти і суму. Рішення приходить за 10-15 хвилин. Гроші зараховують на картку одразу після підписання договору. Мінімальний пакет документів, без дзвінків на роботу, без поручителів. Сума від 1000 до 30 000 грн, є пролонгація, якщо не встигнеш повернути вчасно.
Старый Сегодня, 17:40
bodia44 bodia44 вне форума
Собеседник

Я теж недавно брав онлайн, дійсно швидко. Головне — читати умови по відсотках і не брати більше, ніж зможеш повернути. Удачі вам
Ответ