Помощь
Добавить в избранное
Музыка Dj Mixes Альбомы Видеоклипы Топ Радио Радиостанции Видео приколы Flash-игры
Музыка пользователей Моя музыка Личный кабинет Моя страница Поиск Пользователи Форум Форум

Сообщения за день
Вернуться   Bisound.com - Музыкальный портал > РАЗНОЕ > Флуд

Ответ

Опции темы
Старый 13.02.2026, 18:33
Ingalec Ingalec вне форума
Собеседник

По умолчанию Дозвіл на будівництво будинку

Зіштовхнувся з відмовою в погодженні документів на будівництво. Чи є спеціалісти, які допомагають виправити ситуацію та повторно подати документи? Поділіться, будь ласка, контактами або порадами, як краще діяти.
Старый 13.02.2026, 21:26
Dantez Dantez вне форума
Собеседник

Я теж зіштовхнувся з відмовою, коли вирішив, що зможу впоратися сам. Після цього звернувся до спеціалістів, бо не хотів знову наступати на ті ж граблі. Працював із ДозвілБуд https://dozvilbud.com.ua/ мені детально розібрали причину відмови, пояснили, що саме було не так, і допомогли виправити пакет документів для повторної подачі. Далі вже супроводжували процес до отримання дозволу. Якщо отримали відмову — не панікуйте, краще звернутися до тих, хто має досвід у виправленні таких ситуацій і знає, як правильно діяти далі.
Старый Вчера, 15:26
samanthabee samanthabee вне форума
Собеседник

Раджу компанію «Топограф» https://topograph.com.ua/uk/, вона виконує геодезичні та геологічні інженерні роботи з дослідження земельної ділянки, від характеристик та особливостей котрої залежить довговічність та надійність майбутньої споруди. Крім того, інженерний корпус розробить повний пакет документів для виконання будівельних робіт та здійснення правових дій із земельною ділянкою.
Ответ