Живу на орендованій квартирі вже другий рік і нарешті наважився змінити провайдера, бо старий постійно піднімав ціну без попередження. Шукав щось просте, зрозуміле і без прихованих платежів за оренду обладнання, якого я навіть не бачив. Важливо було знайти баланс між вартістю та реальними мегабітами, щоб і серіали глянути, і по роботі щось важке завантажити. Спілкувався з підтримкою різних компаній, але тут мені чітко розписали всі умови без зайвої «води» та маркетингових обіцянок. У результаті вирішив підключити інтернет у Львові
https://kopiyka.org/ вибравши пакет, де ціна зафіксована на тривалий час. Технік прийшов наступного дня, налаштував мій власний роутер за п’ять хвилин і навіть перевірив сигнал у найвіддаленішій кімнаті. Результатом задоволений, бо плачу за фактом отриманої послуги і не маю головного болю через раптові збої. Дуже зручно, що є нормальний особистий кабінет, де все видно. Це саме той випадок, коли сервіс працює непомітно, але надійно, що власне і потрібно звичайному користувачеві в орендованому житлі. Питання з мережею закрив повністю, тепер насолоджуюся стабільним доступом.