Помощь
Добавить в избранное
Музыка Dj Mixes Альбомы Видеоклипы Топ Радио Радиостанции Видео приколы Flash-игры
Музыка пользователей Моя музыка Личный кабинет Моя страница Поиск Пользователи Форум Форум

Сообщения за день
Вернуться   Bisound.com - Музыкальный портал > РАЗНОЕ

Ответ

Опции темы
Старый Вчера, 16:50
AliceFox AliceFox вне форума
Собеседник

По умолчанию Ікона Пресвята Богородиця Семистрільна

Підкажіть, будь ласка, де можна знайти гарну ікону Семистрільної Богородиці для дому? Хотілося б, щоб вона була не просто сувенірною, а якісно зробленою, з гарним оформленням. Можливо, хтось уже купував і може поділитися досвідом, де краще дивитися?
Старый Вчера, 17:39
DarkQueen DarkQueen вне форума
Собеседник

Цитата:
Сообщение от AliceFox Посмотреть сообщение
Підкажіть, будь ласка, де можна знайти гарну ікону Семистрільної Богородиці для дому? Хотілося б, щоб вона була не просто сувенірною, а якісно зробленою, з гарним оформленням. Можливо, хтось уже купував і може поділитися досвідом, де краще дивитися?
Я колись теж довго шукала таку ікону, бо хотілося, щоб вона виглядала по-справжньому достойно, а не як звичайний декор. Переглядала різні варіанти, читала відгуки, і в результаті натрапила на Family Store. Саме там змогла знайти той варіант, який мені сподобався і за виглядом, і за якістю. Коли вирішила купити ікону семистрільну, звернула увагу на акуратність виконання, деталі образу та загальне оформлення. Після отримання переконалася, що вибір був правильний: ікона виглядає дуже гарно, зроблена охайно і має особливу атмосферу. Тепер вона займає почесне місце вдома, і я рада, що свого часу зупинилася саме на Family Store.
Ответ