Помощь
Добавить в избранное
Музыка Dj Mixes Альбомы Видеоклипы Топ Радио Радиостанции Видео приколы Flash-игры
Музыка пользователей Моя музыка Личный кабинет Моя страница Поиск Пользователи Форум Форум

Сообщения за день
Вернуться   Bisound.com - Музыкальный портал > РАЗНОЕ > Прочее

Ответ

Опции темы
Старый Вчера, 23:49
Monolitt Monolitt вне форума
Любитель

По умолчанию Хочу подарувати сертифікат на тайський масаж - чи хороший це подарунок?

Доброго дня. Думаю над подарунком для дружини на день народження і розглядаю варіант подарункового сертифіката на тайський масаж. З одного боку, здається, що це корисний і приємний подарунок, але з іншого — не знаю, чи всім таке підходить. Можливо, хтось уже дарував або отримував подібний сертифікат? Цікавить, чи справді люди радіють такому подарунку, чи краще обрати щось інше.
Старый Вчера, 23:49
Лаванда45 Лаванда45 вне форума
Любитель

Я отримувала такий подарунок від подруги минулого року, і чесно скажу — була дуже рада. Це один із тих варіантів, коли дарують не річ, а враження і відпочинок. Після сеансу відчуття просто супер: розслабляєшся, зникає напруга в спині та плечах. Особливо добре, якщо людина багато працює або сидить за комп’ютером. Тому, на мою думку, це досить вдалий і небанальний подарунок
Старый Вчера, 23:50
Monolitt Monolitt вне форума
Любитель

Дякую за відповідь, тепер трохи спокійніше ставлюсь до цієї ідеї. Я просто переживав, що це може бути занадто специфічний подарунок. Скажіть, будь ласка, а як зазвичай виглядають такі сертифікати? Це на конкретну процедуру чи на певну суму? І чи людина сама обирає, коли записатися на сеанс?
Старый Вчера, 23:53
Лаванда45 Лаванда45 вне форума
Любитель

Такі подарунки зараз досить популярні, і багато салонів пропонують різні варіанти. Наприклад, подарункові сертифікати можуть бути на конкретну процедуру або на певну суму, щоб людина сама обрала масаж чи програму. Зазвичай їх можна використати у зручний час, просто попередньо записавшись. Часто також є гарне оформлення, тому сертифікат виглядає як повноцінний подарунок. Особисто мені подобається, що ці сертифікати https://santai.ua/sertifikat дають можливість подарувати людині відпочинок, розслаблення та турботу про здоров’я. Людина сама вирішує, коли скористатися подарунком і який формат масажу їй більше підходить. Це зручно, якщо не впевнений у точних вподобаннях. До того ж можна обрати різні програми, а сам подарунок підходить і для свят, і просто щоб зробити приємний сюрприз близькій людині.

Ответ