Помощь
Добавить в избранное
Музыка Dj Mixes Альбомы Видеоклипы Топ Радио Радиостанции Видео приколы Flash-игры
Музыка пользователей Моя музыка Личный кабинет Моя страница Поиск Пользователи Форум Форум

Сообщения за день
Вернуться   Bisound.com - Музыкальный портал > РАЗНОЕ

Ответ

Опции темы
Старый Вчера, 14:48
SeraphXS SeraphXS вне форума
Постоянный пользователь

По умолчанию Турбота без вихідних та перепочинку

Потреба сказати "я тебе кохаю" або "вибач" не виникає лише в робочі години з понеділка по п’ятницю. Часто найважливіші рішення приходять ввечері, рано вранці або у вихідний, коли більшість сервісів вже відпочиває. Але справжня турбота не знає вихідних. Ми створили систему, яка працює так, щоб ви ніколи не почувалися безпорадними. Якщо раптом ви згадали, що сьогодні річниця знайомства, або дізналися, що ваш близький захворів — не панікуйте. Ми будемо поруч, щоб узяти метушню на себе. За 25 років ми навчилися діяти швидко без шкоди для якості. Ваші почуття не чекають слушного моменту, і ми теж не чекаємо. Турбота про вас і ваших близьких — це не просто рядок у статуті. Це наш спосіб життя, який ми будували цілих чверть століття, щоб ви могли покластися на нас у будь-яку секунду. Прочитати докладніше: https://vechirnij.kiev.ua/efekt-syur...ttya-bez-sliv/ .
Ответ