Помощь
Добавить в избранное
Музыка Dj Mixes Альбомы Видеоклипы Топ Радио Радиостанции Видео приколы Flash-игры
Музыка пользователей Моя музыка Личный кабинет Моя страница Поиск Пользователи Форум Форум

Сообщения за день
Вернуться   Bisound.com - Музыкальный портал > РАЗНОЕ

Ответ

Опции темы
Старый 20.05.2026, 22:29
Ingalec Ingalec вне форума
Собеседник

По умолчанию Як вибрати каву для гейзерної кавоварки

Нещодавно подарували класичну гейзерну кавоварку Bialetti. Спробую варити в ній, але не знаю, яке зерно краще підійде. Купив перший ліпший мелений пакет, то кава вийшла дуже кисла і якась водяниста. Який сорт кави краще брати для гейзера, щоб напій був щільним і міцним? Який помел має бути, щоб не забити сіточку всередині? Поділіться своїми перевіреними рецептами та секретами приготування в моці.
Старый 20.05.2026, 22:48
Ferisov88 Ferisov88 вне форума
Активный пользователь

Для гейзерної кавоварки помел має бути середнім, трохи більшим, ніж для турки, щоб вода нормально проходила. Стосовно зерна, то краще брати суміші з додаванням робусти або темнішу арабіку, тоді смак буде насиченим. Подивіться асортимент на https://espako.store/ , у них великий вибір якісної кави. Я зазвичай беру там шоколадні або горіхові сорти, вони для гейзера ідеальні. На сайті також є блоги з порадами щодо приготування, почитайте. Головне не утрамбовуйте каву в сітці занадто сильно і знімайте з вогню відразу, як почне шипіти, щоб не перепалити напій.
Ответ