Помощь
Добавить в избранное
Музыка Dj Mixes Альбомы Видеоклипы Топ Радио Радиостанции Видео приколы Flash-игры
Музыка пользователей Моя музыка Личный кабинет Моя страница Поиск Пользователи Форум Форум

Сообщения за день
Вернуться   Bisound.com - Музыкальный портал > РАЗНОЕ

Ответ

Опции темы
Старый 20.06.2026, 01:31
Ingalec Ingalec вне форума
Собеседник

По умолчанию Як дістатися з Варшави до Львова автобусом

Всім привіт. Потрібно терміново повернутися з Варшави до Львова на кілька днів. Раніше літав літаками, тепер доводиться шукати наземний транспорт. Підкажіть, які автобусні перевізники зараз найнадійніші. З якого вокзалу у Варшаві краще виїжджати, щоб не було плутанини. Скільки багажу зазвичай дозволяють брати без безкоштовно. Дякую.
Старый 20.06.2026, 01:38
Ferisov88 Ferisov88 вне форума
Активный пользователь

Привіт. Найчастіше всі нормальні рейси йдуть з автовокзалу Варшава Західна, там усе зручно облаштовано. Я минулого тижня повертавався додому, квиток купував через сторінку ewe.ua/route/avtobus-varshava-lviv там і розклад актуальний. На кордоні стояли близько чотирьох годин, це зараз вважається швидко. По багажу стандартно - одна велика валіза в багажник і рюкзак з собою в салон. Автобус великий, місця для ніг вистачало, кондиціонер працював нормально. Водії нормальні дядьки, робили зупинки на хороших заправках, де можна кави випити.
Ответ