Помощь
Добавить в избранное
Музыка Dj Mixes Альбомы Видеоклипы Топ Радио Радиостанции Видео приколы Flash-игры
Музыка пользователей Моя музыка Личный кабинет Моя страница Поиск Пользователи Форум Форум

Сообщения за день
Вернуться   Bisound.com - Музыкальный портал > РАЗНОЕ > Отдых и туризм

Ответ

Опции темы
Старый Сегодня, 12:41
Olesh Olesh вне форума
Собеседник

По умолчанию Яку термосумку порадите?

Доброго дня! У спекотні літні дні продукти й напої на риболовлі псуються моментально. Розкажіть, чи рятують ситуацію портативні термосумки і яку краще обрати для стандартного виїзду на добу чи дві?
Старый Сегодня, 14:08
Vita33 Vita33 вне форума
Собеседник

Привіт! Термосумка або невеликий ізотермічний контейнер — це просто порятунок у спеку, без них на річку їхати взагалі немає сенсу. Вони реально тримають холод по кілька годин, особливо якщо додати акумулятори холоду. Я б рекомендував подивитися асортимент, який пропонує інтернет-магазин Flagman, бо там завжди можна легко підібрати і замовити якісну термосумку https://flagman.ua/termosumky/c174652 під свій об'єм. У них є моделі різних розмірів та форм, які зручно брати з собою в човен чи машину. Я сам користуюся однією з таких вже кілька сезонів — продукти залишаються свіжими, а пиво холодним навіть у липневу спеку. Зайди до них на сайт, вибери підходящий літраж і більше не хвилюйся про збереження їжі.
Ответ