Помощь
Добавить в избранное
Музыка Dj Mixes Альбомы Видеоклипы Топ Радио Радиостанции Видео приколы Flash-игры
Музыка пользователей Моя музыка Личный кабинет Моя страница Поиск Пользователи Форум Форум

Сообщения за день
Вернуться   Bisound.com - Музыкальный портал > РАЗНОЕ > Прочее

Ответ

Опции темы
Старый Вчера, 05:17
kravecaleksandr kravecaleksandr вне форума
Собеседник

По умолчанию Біокамін від українського виробника

Задумався над тим щоб поставити біокамін вдома і хочу підтримати українського виробника, але не розуміюсь які бренди взагалі є на ринку і на що звертати увагу при виборі. Чув що є автоматичні і механічні моделі і що деякі роблять під замовлення за індивідуальними розмірами. Де взагалі дивитись і як обрати щось надійне?
Старый Вчера, 05:34
MillerM MillerM на форуме
Собеседник

Питання правильне і є конкретна відповідь. Раджу звернути увагу на Firelands, це магазин який спеціалізується саме на біокамінах і там великий вибір від перевірених виробників, сам там замовляв. Серед українських брендів окремо виділив би Gloss Fire, вони роблять як механічні так і автоматичні біокаміни, є металеві корпуси під різні конфігурації ніш і готові підлогові варіанти. Підлогові окремостоячі біокаміни Gloss Fire це окрема категорія яку детально розписано на сайті https://firelands.com.ua/biokaminy-vid-gloss-fire/ разом з усією лінійкою бренду, там же можна порівняти моделі і зрозуміти що підходить саме під твій простір. Firelands безкоштовно консультують і доставляють по всій Україні, у Львові ще й монтаж без доплат. Після перегляду статті питання що саме брати відпаде само собою.
Ответ