Помощь
Добавить в избранное
Музыка Dj Mixes Альбомы Видеоклипы Топ Радио Радиостанции Видео приколы Flash-игры
Музыка пользователей Моя музыка Личный кабинет Моя страница Поиск Пользователи Форум Форум

Сообщения за день
Вернуться   Bisound.com - Музыкальный портал > РАЗНОЕ

Ответ

Опции темы
Старый Вчера, 20:19
Harik88 Harik88 вне форума
Активный пользователь

По умолчанию Хто замовляв кільце з пультом керування, щоб партнерка контролювала процес?

Привіт усім. Дуже зацікавили моделі з дистанційним пультом керування для спільних ігор з дівчиною. Хтось уже замовляв такі девайси на практиці? Наскільки зручно, коли саме партнерка повністю контролює процес перемикання режимів вібрації? Боюся, що сигнал буде постійно пропадати або пульт виявиться занадто незручним під час активного процесу.
Старый Вчера, 20:20
Ferisov88 Ferisov88 вне форума
Активный пользователь

Привіт. Пульт це просто неймовірна знахідка для пар, бо він кардинально змінює всю динаміку процесу. Тобі не треба щоразу відволікатися та шукати дрібну кнопку на самому девайсі прямо в розпал. Сигнал працює відмінно на відстані до п'яти метрів, тому жодних обривів зв'язку точно не буде. Головне перевірити заряд батареї перед початком, щоб уникнути неприємних сюрпризів.
Старый Вчера, 20:20
Harik88 Harik88 вне форума
Активный пользователь

Звучить дуже круто, тепер я остаточно впевнився в доцільності такої покупки. А що скажеш з приводу керування через додаток на смартфоні замість звичайного пульта? Бачив такі сучасні варіанти і думаю, чи не занадто це складно для звичайної гри. Також мене трохи турбує питання самої конструкції. Якщо всередині стоїть приймач і батарея, то виріб напевно стає дуже жорстким. Чи буде він нормально розтягуватися під час одягання і не тиснутиме на шкіру своїми пластиковими деталями?
Старый Вчера, 20:23
Ferisov88 Ferisov88 вне форума
Активный пользователь

Смартфон це цікаво, але для першого разу я категорично раджу брати класичний фізичний пульт. У додатках часто бувають затримки відгуку, плюс телефон постійно блокується екраном, що дико дратує в процесі. Звичайний пульт можна просто тримати в руці і натискати кнопки наосліп. Щодо жорсткості можеш взагалі не переживати, якщо обереш правильний матеріал. Вся електронна начинка ховається виключно у верхньому блоці стимулятора.
Само силіконове кільце на член https://lovezone.ua/erekcionnie-kolca/ залишається неймовірно м'яким і розтягується як звичайна гумка. Воно ніяк не обмежує рухи і не створює небезпечного тиску на судини. Коли будеш замовляти, обов'язково обирай моделі з магнітною зарядкою. Вони повністю водонепроникні, тому їх можна сміливо мити або використовувати в душі. Не забудь купити хороший лубрикант на водній основі, бо з вібрацією тертя стає набагато інтенсивнішим.

Ответ