Я тільки починаю свою пригоду з електровелосипедами і хочу купити новий акумулятор, але зовсім не розуміюся на цьому. Які основні фактори слід враховувати при виборі акумулятора? Я знаю, що є різні типи, такі як літій-іонні, нікель-металгідридні та свинцево-кислотні, але не знаю, який краще підходить для міської їзди та частого використання. Ще мене цікавить, як довго акумулятор тримає заряд і як часто його потрібно заряджати.
Я давно займаюся електровелосипедами і можу дещо порадити. По-перше, важливо звернути увагу на ємність акумулятора, яка вимірюється в ампер-годинах (Аг). Чим вища ємність, тим далі ви зможете проїхати без підзарядки. По-друге, тип акумулятора має значення. Літій-іонні акумулятори легші і мають більший ресурс циклів заряду-розряду порівняно з нікель-металгідридними або свинцево-кислотними. Щодо тривалості заряду, це залежить від багатьох факторів, включаючи стиль їзди, вагу водія та тип місцевості.
Тепер мені трохи зрозуміліше. Щодо ємності акумулятора, як я можу визначити, яка ємність мені потрібна? Чи є якісь стандарти або рекомендації? І як довго зазвичай служить літій-іонний акумулятор? Я читав, що вони дорожчі, але чи вартує це додаткових витрат на довгостроковій перспективі? І чи можна використовувати акумулятори від різних виробників, чи краще дотримуватися марки мого електровелосипеда?
Я тільки починаю свою пригоду з електровелосипедами і хочу купити новий акумулятор, але зовсім не розуміюся на цьому. Які основні фактори слід враховувати при виборі акумулятора? Я знаю, що є різні типи, такі як літій-іонні, нікель-металгідридні та свинцево-кислотні, але не знаю, який краще підходить для міської їзди та частого використання. Ще мене цікавить, як довго акумулятор тримає заряд і як часто його потрібно заряджати.
Щодо вашого запитання про акумулятори, я рекомендую ознайомитися з каталогом на в інтернет магазині “Power-bike”. Тут ви знайдете широкий асортимент акумуляторів для електровелосипеду, зокрема 36-вольтові моделі, які є дуже популярними серед власників електровелосипедів. Ці акумулятори відрізняються високою надійністю, тривалим терміном служби та ефективністю. Літій-іонні акумулятори, які ви знайдете в цьому каталозі, відомі своєю високою ємністю та тривалим часом експлуатації.
Крім того, вони легші і компактніші, що робить їх зручними для повсякденного використання. Якщо ви плануєте часто використовувати свій електровелосипед, інвестиція в якісний акумулятор виправдана, оскільки це забезпечить тривалу та безперебійну експлуатацію. Пам'ятайте, що вибір акумулятора залежить від ваших індивідуальних потреб та типу велосипеда, тому важливо звертати увагу на технічні характеристики та сумісність з вашим електровелосипедом.
Привіт. Я замовляв акумулятор для велосипеду схожий на цей https://www.battery-group.com/akumul...i-ion-36v-10ah
Але він тоді ще коштував 5000грн, було це десь років 5 назад. Зараз рекомендую Залізофосфат, це ноухау в акумуляторах. Колий мій остаточно вийде з ладу то буду купляти LiFePo4.