Помощь
Добавить в избранное
Музыка Dj Mixes Альбомы Видеоклипы Топ Радио Радиостанции Видео приколы Flash-игры
Музыка пользователей Моя музыка Личный кабинет Моя страница Поиск Пользователи Форум Форум

Сообщения за день
Вернуться   Bisound.com - Музыкальный портал > РАЗНОЕ > Прочее

Ответ

Опции темы
Старый 11.06.2024, 16:32
Olesh Olesh вне форума
Собеседник

По умолчанию Відбілювання зубів та чутливість

Хочу зробити відбілювання зубів, але чув про можливість збільшення чутливості після процедури. Чи правда, що відбілювання може призвести до збільшеної чутливості зубів? Чи є способи запобігання цьому, або можливість лікування чутливості після процедури?
Старый 11.06.2024, 22:46
Vita33 Vita33 вне форума
Собеседник

Так, після відбілювання зубів деякі люди можуть відчути збільшену чутливість зубів до тепла або холоду. Проте, це зазвичай тимчасове явище, яке зникає протягом кількох днів після процедури. Для запобігання цієї чутливості лікарі рекомендують використовувати спеціальні зубні пасти для чутливих зубів або гелі, які зміцнюють емаль. У випадку, якщо чутливість все ж помітна, стоматологічна клініка D.Ante може запропонувати додаткові процедури для зменшення дискомфорту. Щодо відбілювання зубів ціна Київ http://dante.com.ua/vidbilyuvannya-zubiv/ , вартість залежить від кількості сеансів і обраного методу відбілювання, тому краще проконсультуватися з фахівцем, який підбере оптимальний варіант для вас.
Ответ

Опции темы