Цитата:
Сообщение от Urika
З власного досвіду скажу, що процедура відбілювання зубів має бути під контролем професіонала. Я вибирав клініку, де використовують безпечні методи, такі як лазерне відбілювання або інші щадні процедури. Вони розповіли мені про можливі ризики і дали конкретні рекомендації після процедури. Важливо також уникати агресивних методів, щоб не пошкодити емаль.
|
Хочу поділитися своїм досвідом відбілювання зубів в клініці «Добробут»
https://dobrobut.com/ua/directions/s...whitening_stom мені не подобався колір моїх зубів, тому вирішив спробувати відбілювання. Спочатку трохи переживав, бо чув різні історії про болі чи інші проблеми після процедури.
Але в Добробуті все пройшло відмінно – лікар уважно підійшов до вибору процедури, розповів про всі нюанси і можливі наслідки. Вибір процедури був зроблений з урахуванням моїх зубів, і вже після першого сеансу результат був приємно вражаючий!
Зуби стали білими, як я хотів, і не було жодних неприємних відчуттів чи проблем. Тому якщо хочете відбілювати зуби в надійній клініці, де до вас ставляться з увагою, можу сміливо порекомендувати цю клініку.