Помощь
Добавить в избранное
Музыка Dj Mixes Альбомы Видеоклипы Топ Радио Радиостанции Видео приколы Flash-игры
Музыка пользователей Моя музыка Личный кабинет Моя страница Поиск Пользователи Форум Форум

Сообщения за день
Вернуться   Bisound.com - Музыкальный портал > РАЗНОЕ

Ответ

Опции темы
Старый 05.03.2025, 18:25
Скалли Скалли вне форума
Собеседник

По умолчанию Новини спорту

Дуже захоплива стаття https://flab.cv.ua/medalnyj-ta-rekor...ukrayiny-foto/ Читаючи про виступ команди Чернівецької області на чемпіонаті України, відчуваєш справжній спортивний дух. Особливо вразив результат Вячеслава Антонюка — 28.47 хвилин у таку негоду! Також хочеться відзначити Андрія Тарасюка та Віктора Приходька, які показали сильний характер. Стаття надихає й мотивує до власних спортивних звершень. Спасибі автору за увагу до деталей і за чудовий стиль написання!
Старый 12.03.2025, 08:21
Biba22 Biba22 вне форума
Новичок

Знаходячись кожного дня в інформативному просторі, ми не просто дізнаємося щось нове, ми з вами стає більш освітченими в усіх сферах діяльності. Як на мене, то це дуже круто, коли ти можеш за допомогою інтернету та новиного порталу дізнатися все необхідне. Саме тому, я обрав новинний портал Delo.ua, котрий надає мені якісні та актуальні новини, що в свою чергу сприяє тому, що я розбираю подію та усвідомлю те, що сталося. Ось до прикладу, нещодавно прочитав дуже цікаву статтю про те, що капіталізація ринку землі у 2024 році зросла на $8,2 млрд після доступу до нього юросіб https://delo.ua/news/kapitalizaciya-...urosib-440046/, і це неймовірно крута новина, бо наш агросектор треба рятувати, вносити нові правила та ідеї, добре що в цьому напрямку вже працюють, і ми можемо побачити результат цієї праці вже зараз. Взагалі, я дуже радий тому, що використовую саме дело.юа, бо він став для мене справжньою знахідкою, без якої я не можу уявити свій день.
Ответ