Цитата:
Сообщение от Opell
Я б також порекомендував звернути увагу на акустику і стійкість матеріалів до забруднень. У кафе постійно є люди, тому стеля повинна витримувати різні фактори, від високої вологості до механічних пошкоджень. Компанія, яка спеціалізується на таких проектах, зазвичай має досвід і готова запропонувати кращі варіанти для вашого приміщення.
|
Я недавно встановлював стелю Армстронг для свого кафе, і можу точно сказати, що з компанією з сайту де є точне визначення що таке
стеля Армстронг ви точно не помилитеся. Перш за все, звернув увагу на їхній досвід у монтажі стель в таких специфічних місцях, як кафе та ресторани. Вони не просто роблять стелю, вони підходять до роботи серйозно, враховують інтенсивність використання і навіть дають рекомендації щодо вибору матеріалів.
Я замовляв у них не тільки стелю, але й проконсультувався щодо матеріалів, які витримують вологу і високі температури – дуже задоволений. Монтаж пройшов швидко, жодних затримок і все виглядає стильно! На сайті є всі варіанти стель Армстронг, а консультанти реально допомагають з вибором під ваші вимоги. Моя порада – заходьте на сайт, не бійтеся задавати питання і уточнювати всі нюанси. Вони точно допоможуть підібрати найкраще рішення для вашого кафе.