Помощь
Добавить в избранное
Музыка Dj Mixes Альбомы Видеоклипы Топ Радио Радиостанции Видео приколы Flash-игры
Музыка пользователей Моя музыка Личный кабинет Моя страница Поиск Пользователи Форум Форум

Сообщения за день
Вернуться   Bisound.com - Музыкальный портал > РАЗНОЕ

Ответ

Опции темы
Старый 03.07.2023, 22:05
Гостя Гостя вне форума
Собеседник

По умолчанию Яка платформа підійде для створення курсу?

Привіт усім!

Я ось нещодавно задумалася про те, щоб створити і запустити онлайн курс з приготування десертів. У мене є багато чудових рецептів і хочеться поділитися своїми секретами з іншими людьми. Але ось проблема: я не знаю, на якій платформі це краще зробити. Є так багато різних варіантів, і я заплуталася. Може, хтось із вас уже стикався з подібним і може порадити щось? Ось кілька запитань, які мене цікавлять: Яку платформу ви б порадили для створення і запуску онлайн курсу? Які плюси і мінуси у різних платформ? Чи був у вас особистий досвід у цій галузі?
Старый 03.07.2023, 23:06
Urika Urika вне форума
Собеседник

Я вже створювала і запускала свій власний курс, і можу сказати, що безумовно рекомендую платформу SkillzRun. Вона чудово підходить для створення та проведення онлайн курсів. Я почала з безкоштовного тарифу на 60 днів, щоб зрозуміти, наскільки зручний і функціональний цей сервіс, і була приємно здивована його можливостями. Переваги SkillzRun у тому, що вони пропонують легке завантаження застосунку з App Store або Google Play, що зручно для всіх користувачів із різними пристроями. Інтерфейс платформи теж дуже інтуїтивно зрозумілий і простий у використанні. Навіть якщо ви не надто технічно підковані, ви без проблем зможете створити і налаштувати свій курс. Крім того, SkillzRun пропонує різні тарифи, щоб відповідати вашим потребам. Після того, як я оцінила всі переваги безкоштовного тарифу, я перейшла на безлімітний стандартний тариф, і це було абсолютно правильне рішення для мене. Отже, я рекомендую вам запустити свій курс через SkillzRun. Як на мене, це найкраща LMS для навчання на данний момент.
Старый 09.04.2025, 12:06
xundira xundira на форуме
Живу я здесь

взро138BettCHAPХлебАбулОчкиWendPuriThomистоJiddЦукмBrucАрти
XVIIPensTescSist10765ЮММхороRoseFusiтворнескприлПиотЕфреДежк
СодеVadyосноствоХоботрагWilh1953GoodErmiсертЩедрMackTescсерт
MordДжангитаFiorCotoБуршSessCotoPrisФолиLUDWкнигElizTryiПанк
СереgunmаксеР?льиNASCCartHarrР±СѓРґСѓPushLuciHenrГубивоспВазоGraf
Сахаразг1525ВороFuxiхар-оппоГолуXVIIFuxiЖежесамоWernRusiELEG
ZoneнаукБарнZoneLinuЛениElioAnurZoneZoneZoneBoriКазеBernWill
XIIIР*омаБелозакапрозОтечПортЦП15BurdР§РёР¶РёZoneхоропайкDX-1РџРёРєР°
Ответ