Цитата:
Сообщение от Музыкант Серега
Привіт! Я з Броварів і потребую поради щодо вибору шафи купе. Я тільки починаю ремонт у своєму будинку і хочу облаштувати кімнату максимально зручно і функціонально. Особливо мені цікава шафа купе, але зовсім не знаю, з чого почати. Які параметри варто враховувати? Які матеріали найкращі? І яка компанія виготовляє якісні шафи купе в Броварах? Буду вдячний за будь-яку допомогу та пораду!
|
Я займаюся дизайном інтер'єру, і радий допомогти тобі з вибором шафи купе. У "Київському стандарті" є чудовий каталог, раджу подивитись шафу купе недорого в Броварах
https://mebel-24.com.ua/uk/shkafy-ku...o-standarta-ua один з цікавих варіантів - шафа купе моделі "Марбель". Вона виготовлена з високоякісного дерева і має елегантний дизайн з фасадами, декорованими скляними вставками.
Плюси цієї моделі: вона має багато полиць і вішалок для зберігання речей, а також дзеркальні дверцята, що візуально збільшують простір кімнати. Не сумнівайся, звертайся до мене, якщо ти маєш будь-які питання або потребуєш поради з вибором!