Помощь
Добавить в избранное
Музыка Dj Mixes Альбомы Видеоклипы Топ Радио Радиостанции Видео приколы Flash-игры
Музыка пользователей Моя музыка Личный кабинет Моя страница Поиск Пользователи Форум Форум

Сообщения за день
Вернуться   Bisound.com - Музыкальный портал > РАЗНОЕ

Ответ

Опции темы
Старый 02.06.2025, 19:48
vovchikk vovchikk вне форума
Собеседник

По умолчанию Який сорт насіння краще обрати новачку?

Привіт! Я лише нещодавно почав цікавитися гровінгом і вирощуванням конопель, і чесно кажучи, трохи розгубився у виборі сорту. Читаю, що є автоцвітущі, фотоперіодичні, фемінізовані, індика, сатива... і кожен має свої особливості. Але з чого краще почати, якщо це мій перший досвід? У мене немає спеціального обладнання, тому планую вирощувати outdoor. Ще важливо, щоб рослина була стійка до шкідників і не вимагала багато уваги. Підкажіть, будь ласка, які сорти кращі для новачків? І чи є сайт, де можна замовити якісне насіння з доставкою по Україні?
Старый 02.06.2025, 20:05
bodia44 bodia44 вне форума
Собеседник

Дуже добре, що ти починаєш із правильних питань — це вже половина успіху! Для новачків я б радив автоцвітущі фемінізовані сорти, наприклад Auto Blueberry або Northern Lights Auto. Вони не потребують контролю світлового циклу, дають 100% жіночі рослини та дуже стійкі до зовнішніх впливів. Такі сорти добре підходять для outdoor, особливо в умовах нашого клімату. Щоб не морочитись із вибором, рекомендую звернути увагу на Errors Seeds — тут широкий каталог автоцвітів, фемок, медичних та потужних сортів. На сайті Errors Seeds є описи кожного сорту, відгуки, поради та можливість купити насіння навіть оптом. Замовлення оформлюється легко, доставка швидка, а упаковка — конфіденційна.
Ответ