Помощь
Добавить в избранное
Музыка Dj Mixes Альбомы Видеоклипы Топ Радио Радиостанции Видео приколы Flash-игры
Музыка пользователей Моя музыка Личный кабинет Моя страница Поиск Пользователи Форум Форум

Сообщения за день
Вернуться   Bisound.com - Музыкальный портал > РАЗНОЕ

Ответ

Опции темы
Старый 26.07.2025, 17:49
Ferisov88 Ferisov88 вне форума
Активный пользователь

По умолчанию Хто замовляв конвеєри напряму від виробника в Україні? Потрібна порада

Планую запуск невеликої лінії й зараз якраз шукаю, де можна купити транспортний конвеєр за ціною виробника. Дуже не хочеться переплачувати посередникам, а виробників у нас наче вистачає, але важко зрозуміти, хто справжній, а хто просто "перепродує". Можливо, хтось уже проходив цей шлях? Цікавлять ваші враження, контакти, ну і, звісно, реальні ціни. Не обов’язково найдешевше — головне, щоб надійно і з людьми, які не "морозяться".
Старый 28.07.2025, 12:28
luskam luskam вне форума
Собеседник

Шукали рішення для автоматизації процесу пакування на виробництві й вирішили замовити конвеєр у заводу Баленко. Залишились дуже задоволені! Ціна приємно здивувала — без націнок, напряму від виробника. Наш новий транспортер працює вже третій місяць — жодної поломки, все чітко, плавно й стабільно. Важливо, що завод дає гарантію, тож ми були впевнені у якості ще до покупки. Особливо хочу подякувати за сервісне обслуговування — фахівці ввічливі, пунктуальні, швидко приїхали та ввели обладнання в експлуатацію. Тепер серйозно задумуємось про оновлення ще кількох ліній, бо конвеєри та транспортери https://balenko.com/product-category/transporteri/ від Баленко справді спрощують роботу і економлять час. Рекомендую без жодних сумнівів — надійний партнер, який працює вже понад 25 років і реалізував тисячі проектів по всій Україні.
Ответ