Помощь
Добавить в избранное
Музыка Dj Mixes Альбомы Видеоклипы Топ Радио Радиостанции Видео приколы Flash-игры
Музыка пользователей Моя музыка Личный кабинет Моя страница Поиск Пользователи Форум Форум

Сообщения за день
Вернуться   Bisound.com - Музыкальный портал > РАЗНОЕ

Ответ

Опции темы
Старый Вчера, 17:06
Harik88 Harik88 вне форума
Активный пользователь

По умолчанию Які пакети корпоративного медичного страхування найпопулярніші?

Які саме пакети корпоративного медичного страхування найчастіше обирають українські компанії для своїх працівників. Я хочу придбати таку програму для колективу і розумію, що важливо врахувати співвідношення ціни та користі. Потрібно, щоб у пакеті були як базові медичні послуги, так і можливість звернення до спеціалізованих лікарів. Також думаю, чи є сенс додавати опції стоматології та психологічної підтримки. Поділіться досвідом, що варте уваги, а що краще оминути.
Старый Вчера, 17:07
Ferisov88 Ferisov88 вне форума
Активный пользователь

Ми кілька років користуємося корпоративним страхуванням, і можу сказати, що воно дійсно виправдовує очікування. Найважливіше це комфорт співробітників, бо вони завжди знають, що можуть отримати медичну допомогу без додаткових витрат. Особливо цінними виявилися консультації профільних спеціалістів та швидке проходження обстежень. Ще помітив, що це позитивно вплинуло на командний дух, адже працівники відчувають турботу компанії про їх здоров’я.
Старый Вчера, 17:07
Лаванда45 Лаванда45 вне форума
Любитель

У моїй попередній компанії також був досвід із корпоративним медичним страхуванням. Найбільший плюс це можливість оперативно потрапити до лікаря без черг та довгих записів. Для мене це було дуже зручно, коли потрібні були обстеження серця та перевірка зору. Також важливим фактором виявилась цілодобова можливість звернення до клініки.
Старый Вчера, 17:08
Музыкант Серега Музыкант Серега вне форума
Собеседник

Отправить сообщение для Музыкант Серега с помощью ICQ

З власного досвіду можу сказати, що корпоративне медичне страхування в нашій компанії стало відчутним бонусом. Спершу я скептично ставився, бо вважав, що все одно доведеться платити за додаткові послуги, але з часом зрозумів, що основних опцій цілком достатньо. Особливо корисним було те, що можна було швидко пройти діагностику і отримати консультації кількох лікарів в один день. Це значно економить час, який інакше довелося б витрачати на очікування у чергах у звичайних поліклініках. Коли я отримав необхідне лікування без зайвих клопотів, тоді й оцінив перевагу таких пакетів.
Якщо хтось розмірковує, чи варто оформлювати, то корпоративне медичне страхування в україні тут реально показало себе ефективним і потрібним, особливо для великих колективів.
Ответ