Помощь
Добавить в избранное
Музыка Dj Mixes Альбомы Видеоклипы Топ Радио Радиостанции Видео приколы Flash-игры
Музыка пользователей Моя музыка Личный кабинет Моя страница Поиск Пользователи Форум Форум

Сообщения за день
Вернуться   Bisound.com - Музыкальный портал > РАЗНОЕ > Флуд

Ответ

Опции темы
Старый Сегодня, 16:10
Opell Opell вне форума
Собеседник

По умолчанию Uşaqlar, Hot Fruits mexanikasını başa düşən var? Harada dürüst yazırlar?

Uşaqlar, bir sualım var: Hot Fruits və ya Hot Fruits 100 haqqında tam məlumat tapa bilmirəm. Mənə normal icmallar, mexanikanın izahı, bonusların necə işə düşməsi və real oynamaq üçün yerlərin siyahısı lazımdır. İnternetdə baxdım, amma məlumatlar ya qarışıqdır, ya da yarımçıq verilib.
Старый Сегодня, 16:35
Dantez Dantez вне форума
Собеседник

Mən də bir müddət bununla əlləşmişdim və ən dolğun məlumatı https://hot-fruits-az.com/ saytında tapdım. Orada oyunun bütün detalları çox aydın şəkildə başa salınıb: simvolların funksiyası, qazanma xətləri, bonus mərhələlərinin necə açılması və hansı platformalarda problemsiz oynamaq mümkün olduğu ayrıca göstərilib. Mənə xoşuma gələn odur ki, məlumat nə ağırdır, nə də təkrara gedir — hər şey səliqəli şəkildə yığılıb, elə bil sırf oyunçu rahat başa düşsün deyə hazırlanıb.
Старый Сегодня, 17:09
Seerrr Seerrr вне форума
Собеседник

Mən də o sayta baxmışdım və düzünü desəm, axtardığım suallara cavabı ordan tapdım. Oyun barədə qarışıq olan detalları orada daha rahat başa düşdüm, üstəlik oynaya biləcəyim yerlər də dəqiq göstərilmişdi. Məncə sənə də faydalı olacaq.
Ответ