Помощь
Добавить в избранное
Музыка Dj Mixes Альбомы Видеоклипы Топ Радио Радиостанции Видео приколы Flash-игры
Музыка пользователей Моя музыка Личный кабинет Моя страница Поиск Пользователи Форум Форум

Сообщения за день
Вернуться   Bisound.com - Музыкальный портал > РАЗНОЕ > Флуд

Ответ

Опции темы
Старый 23.04.2026, 21:40
Ivan Rozhkov986 Ivan Rozhkov986 вне форума
Любитель

По умолчанию 3Д друк кісток

Пишу тут бо сам нещодавно опинився у ситуації коли довелося серйозно зайнятися питанням відновлення і зрозумів що знайти дійсно корисну інформацію не так просто як здається я як чоловік звик підходити до таких речей максимально раціонально і не довіряти всьому підряд тому коли натрапив на Biodrook не став одразу робити висновки а почав розбиратися більш детально читати відгуки дивитися як це працює і що говорять інші люди найбільше мене зацікавило як саме реалізований 3Д друк кісток https://stellashop.com.ua/ru/kondyts...dlia-volossia/ бо раніше це звучало як щось дуже складне і далеке але коли починаєш вникати стає зрозуміло що це вже реальна технологія яка використовується на практиці і дає результати для мене було важливо зрозуміти чи є в цьому сенс і відповідь однозначно є бо індивідуальний підхід завжди працює краще ніж стандартні рішення які не враховують особливості конкретної людини також варто відзначити що Biodrook виглядає як компанія яка реально розуміє що робить і не просто користується популярною темою це відчувається навіть по подачі інформації без зайвого тиску і агресивного маркетингу особисто я після ознайомлення почав більше цікавитися цією темою бо бачу у цьому реальний потенціал і вважаю що такі технології будуть тільки розвиватися тому якщо хтось зараз шукає варіанти або просто хоче розібратися раджу звернути увагу і не ігнорувати цю тему
Ответ