Мій принцип — купувати найкраще з того, що доступне за ціною, і не переплачувати за зайві "понти". У виборі парасольок я керуюся двома критеріями: легкість складання та надійність фіксації. Переглянувши безліч пропозицій в інтернеті, я зупинився на магазині «Zonttop», і не шкодую про це. Вони пропонують чудовий баланс між вартістю та функціональністю. Наприклад, автоматична система відкриття працює дуже плавно, без ривків, що важливо, коли поспішаєш на роботу. Крім того, вибір аксесуарів для різних погодних умов вражає: є легені парасольки для мряки і важкі артилерійські моделі для зливи. Я заощадив чималу суму, тому що зазвичай платив за відому торгову марку, а тут отримав ту саму якість, але без націнки за рекламу. Тепер у машині завжди лежить запасний варіант, а в офісі — робочий. Мені подобається, що не потрібно витрачати час на обхід фізичних точок продажу: все можна вивчити спокійно ввечері. Сміливо рекомендую цей варіант тим, хто хоче мати надійного супутника в дощову погоду без зайвих витрат. Ознайомитися з інформацією:
https://zonttop.in.ua/parasol-ki/par...i-avtomatichni .