Помощь
Добавить в избранное
Музыка Dj Mixes Альбомы Видеоклипы Топ Радио Радиостанции Видео приколы Flash-игры
Музыка пользователей Моя музыка Личный кабинет Моя страница Поиск Пользователи Форум Форум

Сообщения за день
Вернуться   Bisound.com - Музыкальный портал > РАЗНОЕ

Ответ

Опции темы
Старый 23.09.2026, 22:17
Ferisov88 Ferisov88 вне форума
Активный пользователь

По умолчанию Хто може порадити перевізника для доставки кількох машин?

Підкажіть, хто реально возив одразу кілька машин одним замовленням? Планую забрати 3-4 легкових авто з різних точок і доставити їх в Україну, тому звичайний евакуатор тут не дуже підходить. Цікавить саме організований перевізник, щоб не домовлятися окремо по кожній машині. Ще важливо розуміти, як рахують вартість у такому випадку і чи можна погодити одну дату завантаження для всіх авто.
Старый 23.09.2026, 22:17
Harik88 Harik88 вне форума
Активный пользователь

Якщо машин кілька, я б спочатку шукав перевезення автовозом, а вже потім порівнював пропозиції. Там ціна залежить не тільки від кількості авто, а й від маршруту, місць завантаження, габаритів і того, чи всі машини можуть нормально заїхати на платформу. Коли точки різні, обов’язково треба одразу давати перевізнику всі адреси, бо додаткові заїзди можуть помітно змінити розрахунок. Я ще уточнював би умови фіксації та що буде, якщо одна машина затримається.
Старый 23.09.2026, 22:18
Ferisov88 Ferisov88 вне форума
Активный пользователь

Зрозумів, тоді краще одразу скласти таблицю по машинах із моделлю, розмірами, адресою, станом і бажаними датами. Частина авто буде після покупки, тому вони справні, але я не знаю, наскільки критично, якщо одна машина не заводиться. І ще цікавить, чи можна одним перевізником організувати забір з різних майданчиків, а не гнати всі машини в одну точку перед завантаженням.
Старый 23.09.2026, 22:20
Harik88 Harik88 вне форума
Активный пользователь

Цитата:
Сообщение от Ferisov88 Посмотреть сообщение
Зрозумів, тоді краще одразу скласти таблицю по машинах із моделлю, розмірами, адресою, станом і бажаними датами. Частина авто буде після покупки, тому вони справні, але я не знаю, наскільки критично, якщо одна машина не заводиться. І ще цікавить, чи можна одним перевізником організувати забір з різних майданчиків, а не гнати всі машини в одну точку перед завантаженням.
Так, список по кожному авто сильно спростить розрахунок. Якщо одна машина не заводиться або має заблоковані колеса, про це треба сказати заздалегідь, бо для її завантаження можуть знадобитися інші умови. Я б взяв кілька розрахунків саме на весь маршрут, а не просто дивився ціну за одну машину. З того, що зараз можна розглянути, є TCCENTER: вони організовують перевезення легкових і комерційних авто автовозами, працюють по Україні та європейських напрямках, а транспорт підбирають залежно від маршруту й задачі. Можна просто дати їм усі точки та кількість машин і попросити прорахунок.

Якщо шукаю надійного перевізника для декількох легкових авто https://tccenter.com.ua/car-carrier/ я б у заявці одразу вказав кількість машин, марки, стан кожної, адреси завантаження та кінцеву адресу. Так буде зрозуміло, чи вигідніше вести їх одним автовозом, чи розбити перевезення на кілька рейсів. Ще обов'язково уточнив би строки подачі, порядок оплати, відповідальність за авто під час транспортування і як контролюється маршрут. У них також є варіант перевезення несправних машин евакуатором, якщо раптом серед цих авто буде таке, що не може самостійно рухатися.
Ответ